Multimedia > Slike/Muškarci
Milos i Ronnie
dadochicago:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: dadochicago ---
--- Citat: pedjos ---super je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvozi
--- Kraj citata ---
Pedza ovaj produk je stvarno fenomenalan
Pogledaj malo na netu
Pa ako bog da kad dodzem kod nas ja castim :D :D :D
--- Kraj citata ---
..dado nisam ni rekao da ne valja....samo da ga nema kod nas..a kada dodjes..ne idemo nakafu...idemo na jedan n-explode :wink: :wink:
--- Kraj citata ---
Izvini nisam mislio da si rekao da ne valja samo sam hteo da vidis o kojem se produktu radi
Bas je sranje sa tim importom Proizvoda i sa cenama tamo
Ja sam bio u Sarajevu pre dvije godine mesec dana I proteine koje sam koristio su bili neki Slovenacki Ukus je bio boze sacuvaj a verujemi kvaliteta
IFBBPro:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: pedjos ---super je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvozi
--- Kraj citata ---
Pedza ovaj produk je stvarno fenomenalan
Pogledaj malo na netu
Pa ako bog da kad dodzem kod nas ja castim :D :D :D
--- Kraj citata ---
..dado nisam ni rekao da ne valja....samo da ga nema kod nas..a kada dodjes..ne idemo nakafu...idemo na jedan n-explode :wink: :wink:
--- Kraj citata ---
Izvini nisam mislio da si rekao da ne valja samo sam hteo da vidis o kojem se produktu radi
Bas je sranje sa tim importom Proizvoda i sa cenama tamo
Ja sam bio u Sarajevu pre dvije godine mesec dana I proteine koje sam koristio su bili neki Slovenacki Ukus je bio boze sacuvaj a verujemi kvaliteta
--- Kraj citata ---
Hehe slovenacki, firma se zove Matik...prizvode whey, sojin, ugljikohidrate i jos par nekih stvarcica... probao sam ih znam za ukus.. samo nije mi jasno kako si naisao na njih, koliko ja znam njih ovdje u Sarajevu ima samo u apotekama, trebao si naci neku finu radnju gdje ima boljih stvari... sto se tice narucivanja stvari preko interneta to se nimalo ne isplati, koliko ja znam u Bosnu isporucuju, htio sam nesto kupiti preko bodybuilding.com ali kad vam izracunaju postarinu zanebesa ti se. Dodje te skuplje postarina nego sam proizvod. I kad se to dvoje sabere dobije se fina cijena :) :)
dadochicago:
Bio sam samo mjesec dana tako da mi nije bilo toliko ni bitno
Ali sad kad dozem donodim sve svoje
chokolino:
Dosao je taj proizvod u bosnu ,,iffb pro,imas ga kupiti u bazi u butmiru samo je skupo oko 100km,
OVERLOAD:
Moze da se narucuje preko neta, samo naravno nece svi da salju ovde.Ali ima ih dosta koji hoce www.supplementmarket.com salje u Srbiju na primer, i jos bolje iz Slovenije www.prosport.net .Ima i BSN, ali ja sam na primer koristio NO XPLODE pa probao STORM od Univerzala, i meni je Storm bolji (a dosta je jeftiniji).Preporucio sam Storm nekim ljudima i svi kazu da ih radi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju