Multimedia > Slike/Muškarci
Milos i Ronnie
Dule_Madzarovic:
firma : BSN
proizvodi :
No-Explode ( uzimam prije treninga )
Cellmass ( uzimam odma posle treninga ) - nakon 30 min + Whey i Vitargo
Nitrix ( ujutru 3 caps, preko dana 3 caps i prije spavanja 3 caps - uvijek na prazan stomak )
Ama jednostavno....... :D
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Kad krene masa, bumo probali :lol: :lol: :lol:
Hvala! Na detaljnom odgovoru, siguran sam da će da posluži, taman sam gledao Ronie Coleman - "Relentless" i uživao sam, film je odličan, a Ronie utrostručuje doze a mislim nekad i ušesteročuje, ma to je show, "light weight baby" yeahhhhhhhhhh..........
Najsmješnija scena kad njegov pomagač u teretani, koji je by the way mrcina i pol, dodava mu bučice, i kad ovaj doda nekih 136kg težine u svaku ruku oznoji se kao da je radio mrtvo dizanje hahahhha, i na kraju nema snage da vrati na držače bučice jer je preteško za njega a izgleda ogromno...
Te scena kad Roni pogleda svoju sliku na spomenutim proizvodima dok ispija "prekomjernu" dozu i kaže "this is me yep" haaahaha :lol: :lol: 8) 8)
Koji je to kralj, sa najjaačim bassevima na svijetu u autu :lol: :lol: :lol:
Proday:
Neznalica; radi se o ovome
http://cgi.ebay.com/CellMass-No-Explode-Combo-BSN-CEM3-Fruit-Punch-Berry_W0QQitemZ110127139835QQihZ001QQcategoryZ19261QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Inace i Bosna je od pre neki dan dodata na paypal tako da i oni bez problema mogu da kupuju proizvode sa E-bay sajta. Mada cena od 75 dolara nije ni malo privlacna nama iz srbije za ova dva proizvoda.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Hvala ali zašto su tu samo 2 proizvoda a Dule je naveo 3 i je li ja ovo dobro vidim da je Shipping costs: FREE
Treba vidit na BB.com koliko dodje ova 3 proizvoda i onda vidit da ili ne i koliko je istina ovo za slanje ili se odnosi samo besplatno za amere...ako znaš nešto više kaži pls...
Proday:
Da siping je samo za ameriku, u srbiju se inace i nesalje (bar ne legalnim kanalima). Inace na slici su 2 proizvoda posto ima neka verzija da dobijes nesto jeftinije kad kupis ta dva u kombinaciji (nije ti problem treci da izguglas)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju