Multimedia > Slike/Muškarci

DORIAN YATES-STA JOS TREBA RECI

<< < (2/8) > >>

sasacg:

--- Citat: pedjos ---simetrija??????..pa bas.....
--- Kraj citata ---

:D  :D

benchpress:

--- Citat: pedjos ---simetrija??????..pa bas.....
--- Kraj citata ---

Dobro nije bas kao Frank Zane,ima odredjenu nejednakost leve i desne strane,ali ne bi bio 6 times Mister O. da nije simetrican,zar ne?Ipak mislim da to nije njegova glavna karakteristika,ali ipak Dorian je Dorian...

Pedja_Petrovic:
naravno da svako treba i psotuje doriana...ali malo je nerelano [pricati o njegovoj simetriji..razumes....daleko je to od pojma simetrija...razumes...

a da je veliki sampion...TO NI JEDNOG TRENUTKA NE TREBA SUMNJATI..BUDLAA JE ONAJ KO BI TO I POMSLIO

Binais_Begovic:
Nisam nikada bio vce fan njegovog tijela ali me niko nemoze motivisaai kao Dorian. Kada gledam njegovfilm Blod & Guts nema sanse a da ne odem da treniram. Covek je pravi "ratnik" u teretani.

Nisam ga nikada cuo da javno kaze nesto lose o svojim kolegama kao sto mnogi drugi profes. rade. Vi koji ste upuceni znate.

Big respect to Dorian.....

MARKO DIMITRIJEVIC:
Drzao je seminar u Atini kada smo bili na balkanskom.pravi profesionalac...Njega su svi poceli da prate i zato je profi body building tu gde je sada.meni se licno to ne svidja.Ipak se treba malo vise vratiti simetricnosti i lepoti tela.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju