Ostalo > Offtopic

Problemi s roditeljima oko whey-a

<< < (5/7) > >>

MilanceOlympia:
meni je baba mislila da se drogiram kad je nasla on gold od jagode... :D
pa kad je probala odusevila se.. :)

cartell:

--- Citat: BBIML  Maj 18, 2010, 11:06:32 posle podne ---ajde da podelim moj problem sa vama ,majka mi stalno govori da "pravljenje"misica nije zdravo i sad je pocela da fura foru kao "i srce je isic"oces da ti poraste srce i da pukne el to hoces......kaze nemoj slucajno da koristis neke preparate mozes da umres !i stalno hoce da me vodi kod doktora .Kaze hoces da budes kao (necu da navodim ime) ja kazem da ,nisi normalan to je ruzno ja ti zabranjujem da jedes toliko mesa i jaja ....sta sad ja njoj da kazem kad planiram da donesem gomilu suplemenata jednostavno bacim na sto i ona uzme noz i izbodeme :D(sala)mislim da ce poludeti ,ja njoj kazem posto ima problema sa tezinom i stalno kupuje neke cajeve zezancije ,ja njoj kazem to ti ne valja nista idi lepo kupi neki fatburner a ona meni nemoj nista tamo da kupujes si cuo ti jasno bre!...sta da radim :D

--- Kraj citata ---
bte ne ocekuj da ces ih ubediti u bilo sta ..prvo kreni od toga da su ti roditelji,da brinu o tebi itd itd ,pa od toga da su rasli u tom vremenu kada msm da teretane i bildovanje nisu bile toliko popularni vec  knjiga :) ,citiram mog caleta "samo su cigani tada isli u teretnu i trenirali box zna se gde je bilo mesto pristojnim mladicima.." . znaci izdeklamuj ti njima sve lepo sto treba pa ako uspes uspes ali posto kapiram da dobijas kintu od njih onda stekaj to i kupi kad imas.pozz

LazicExyu:

--- Citat: BBIML  Maj 18, 2010, 11:06:32 posle podne ---ajde da podelim moj problem sa vama ,majka mi stalno govori da "pravljenje"misica nije zdravo i sad je pocela da fura foru kao "i srce je isic"oces da ti poraste srce i da pukne el to hoces......kaze nemoj slucajno da koristis neke preparate mozes da umres !i stalno hoce da me vodi kod doktora .Kaze hoces da budes kao (necu da navodim ime) ja kazem da ,nisi normalan to je ruzno ja ti zabranjujem da jedes toliko mesa i jaja ....sta sad ja njoj da kazem kad planiram da donesem gomilu suplemenata jednostavno bacim na sto i ona uzme noz i izbodeme :D(sala)mislim da ce poludeti ,ja njoj kazem posto ima problema sa tezinom i stalno kupuje neke cajeve zezancije ,ja njoj kazem to ti ne valja nista idi lepo kupi neki fatburner a ona meni nemoj nista tamo da kupujes si cuo ti jasno bre!...sta da radim :D

--- Kraj citata ---
dovedes je kod nekog inteligentnog prodavca a da pritom bude i misicav..koliko sam ja roditelja preobratio..i sada im roditelji kupuju proteine..a udju sa stavom onim kontraskim i ratobornim a na kraju izadju sa kantom wheya...samo je ubedi da ode na jedno takvo mesto kod nekoga ko zna o cemu se radi..nemoj u pan tu 90 % radnika radi samo da odradi platu i briga ih za sve..

tenssa:

--- Citat ---a udju sa stavom onim kontraskim i ratobornim
--- Kraj citata ---
"Sa'cu mu je*at znanje" ulazak.... :D :D

Lazar Popovic:

--- Citat: LazicExyu  Maj 20, 2010, 08:17:03 pre podne ---nemoj u pan tu 90 % radnika radi samo da odradi platu i briga ih za sve..

--- Kraj citata ---
Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju