Ostalo > Offtopic

CEMU PRAVILNIK ????

<< < (2/3) > >>

Jetion:
covjek je se potrudio :D:D

NeutralControl:
I ne skacite odmah ironicno,

ne kazem da ne treba biti zezanja, ali cesto se sa tema vrlo lako skrece,mislim da je sa razlogom napravljen PM,sto zbog licnih pitanja,saveta,itd.

Ljudima se malo malo,pa menja misljenje upravo zbug nekih off tema koje se pretvaraju u svadje, miniranja, nije lepo .......

Ovo je samo moje generalno vidjanje,i  globalno je ima jako puno nikova,clanova,neki preteraju vise neki manje,ali kad bi tako gledao svi bi bili banovani :)

Tako da ljudi bez ljutnje, ovo je cisto se i kroz postovanje pravilnika,malo doprinese ugledu foruma....

sasacg:
Neutral,ja se slazem sa tobom...precesto se desava da se odluta u off :evil: :twisted:

doberman:
e odosmo u off :lol: again

mrki:
OK,SADA TE KAPIRAM!ZA MENE JE OVO NAJUGLEDNIJI FORUM O B.B.,ISKRENO NEKAD JE ZANIMLJIVIJE  NAKAD I NE ALI  TAKO JE I U ŽIVOTU SVAKOG OD NAS,B.B. KAO SPORT JE JEDNA OD NAJVEĆIH KONTRAVERZA I NAJ NAPLJUVANIJI SPORT KOJI OKRUŽUJE MNOGO LICIMERNIH I KOMPLEKSNIH LIKOVA  KOJI UTRLJAVAJU U LICE MNOGE PREDRASUDE ŠIROKOJ POPULACIJI KOJA IM VERUJE JER NAROD JE NAROD ( 70% MOZAK U LERU ),MI TJ. MNOGO VEĆI I NAČITANIJI I ISKUSNIJI OD MENE BRANE NA SVOJ NAČIN OVAJ FORUM OD DALJIH UPADA VIRUSA "SLABOVIDOSTI" PRISPELE POPULACIJE KOJA JE UŠLA U KRITIČNU ZDRASTVENU ILI SIMETRIJSKU ZONU A BEZ DALJE ŽELJE OTVARANJA SVOJE HEMISFERE ( LEVE ILI DESNE ZNAĆE DOKTORI  KOJIH IMA OVDE  HVALA BOGU PAMETNIH), I AJD TO ŠTO NEZNAJU NEGO ŠTO VOLE I DA DOPRINOSE "SVOJIM VIĐENJEM" JER SU ČULI OD NEKOG VIDARA PO KOJU REČ! TAKO DA PRIJATELJU SHVATI TI KAKO HOĆEŠ ALI OVDE JE SASVIM UDOBNO I KULTURNO I OVDE IMA DOSTA DOBRIH MOMAKA KOJI ŽELE DA POMOGNU!POMOGNU :!: :!: MOŽDA JE NEKO NEKAD OŠTAR I NEZDRAV ALI BAR JE ISKREN ALI BAR NEMAMO SLATKOREČIVE PRITAJENE MANIJAKE...(bar se nadam)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju