General Bodybuilding Discussion > Članci
Za 3 mjeseca smršavite uz pizzu i čokoladu (GLUPOSTI NIKAD KRAJA)
kick:
Ovo je samo jedna u nizu brojnih gluposti koje se zenama plasiraju putem takvih casopisa.. Trebalo bi da uvedu nekakvu cenzuru ili porez na lupetanje :), ovo bre moze da ima posledice po zdravlje onoga ko poveruje u takve i slicne dijete.
Gvozden:
--- Citat: kick Mart 23, 2007, 08:04:10 posle podne ---Ovo je samo jedna u nizu brojnih gluposti koje se zenama plasiraju putem takvih casopisa.. Trebalo bi da uvedu nekakvu cenzuru ili porez na lupetanje :), ovo bre moze da ima posledice po zdravlje onoga ko poveruje u takve i slicne dijete.
--- Kraj citata ---
tacno, tacno
fox:
Svasta sam cuo ali ovo je stvarno glupo. Bas me ineresuje da li covek moze da jede samo picu i cokoladu 3 meseca?! Sta ce posle jesti da zadrzi "savrsenu liniju"postignutu dijetom,cvarke i slaninu?!
vuksa:
za 3 meseca uz cokoladu i pizzu mozes jedino da se protvoris u svinju
Sansei:
Tek sam sad video..ovo je nenormalno..Sto je najgore takve idiotske diete praktikuju mnogi ljud..
Evo ja se raspravljam sa devojkom u vezi dieta izvesnog ''dr feelgood''(koji je kod nas cenjen kao veliki strucnjak) I nemogu nikako da joj dokazem da nije dobra dieta,'jer uvek njemu stoji da ima doktorsku diplomu''e to me ebe!!!I mnoge njene drugarica su na toj dieti...
Procenite sami deitu!!
1)Dan-Samo meso
2)Dan-Samo voce
3)Samo slatkisi i te gluposti
4)Prinadz,pasulj,kropit..(neki ugh)
Pa zatim sve dane tako ponovo u krug..
-Pritom je naglaseno da se moze vezbati uz tu dijetu mada nije potrebno!!
PA MISLIS STVARNO!!!!!! :shock:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju