Ostalo > Offtopic

posao i financijska sigurnost

<< < (3/6) > >>

protejini:
Sve sto moze napolju,moze i ovde+bonus u druzenju,slobodnom vremenu...
Mozda tako pricam jer nisam nikada ni zeleo da zivim preko,ili ato sto mi je trka za materijalnim stvarima potpuno strana.
Imam kola,kompijuter,mobilan...sve sam sam kupio.
Ne mogu da sazidam kucu od plate...ali sumnjam da je to moguce i u Nemackoj.
Moze uz kredu,a toga sada ima i ovde.
U odnosu na "Cobino" vreme i period sankcija i inflacije sada smo zemlja mogucnosti...
Istina,i tada su postojale seme da se lepo zivi,ko je bio snalazljiv...
Ko nije,nece mu ni nemacka dati raj za dzabe.
Ko god otisao,nek se vrati...
ako ima 20 000+ ustedjevine,moci ce nesto da radi ovde i da zivi sasvim pristojno.

Irac:

--- Citat: protejini  Mart 15, 2007, 09:45:10 pre podne ---Sve sto moze napolju,moze i ovde+bonus u druzenju,slobodnom vremenu...

--- Kraj citata ---
                                                                                                                                                                                            Nebi ja bas reko da je to tako,vecina mojih drugova u Srbiji nemoze da si priusti ni dobar tel. ni komp a o autu da se neprica o njemu mogu samo sanjati! Nije Srbija zlatna!

Big_Rasha:

--- Citat: Irac  Mart 15, 2007, 12:51:18 posle podne ---
--- Citat: protejini  Mart 15, 2007, 09:45:10 pre podne ---Sve sto moze napolju,moze i ovde+bonus u druzenju,slobodnom vremenu...

--- Kraj citata ---
                                                                                                                                                                                            Nebi ja bas reko da je to tako,vecina mojih drugova u Srbiji nemoze da si priusti ni dobar tel. ni komp a o autu da se neprica o njemu mogu samo sanjati! Nije Srbija zlatna!

--- Kraj citata ---
Pa sta ce ti telefon, komp i auto???

bajic:

--- Citat: Big_Rasha  Mart 15, 2007, 03:07:24 posle podne ---
--- Citat: Irac  Mart 15, 2007, 12:51:18 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Pa sta ce ti telefon, komp i auto???

--- Kraj citata ---
Nepotreban luxuz  :lol:

protejini:
@irac...ili ti drugari imaju manje od 20 godina,ili su totalno ne snalazljivi.
Moj mobilni jer CX65 sada mu je vrednost 50 evra,ja ga platio pre 2 godine 80...
Vozim Kadeta,starog,ali dobrog.
KAda budem imao para za bolje,kupicu bolje.
Nemam nemacki standard,a i koji ce mi kurac?
Lepo je to,ali to ovde ne moze,i ne nedostaje mi.
 Da vozim auto star 5 godina,pa kad izadje novi model,da se osecam nezadovoljno sto nemam da kupim auto novi?
Nisam ja bas pravo merilo za prosecnok Srbina...
Samo nemam potrebu da jurim za materijalnim stvarima.
Tako da verujem da sve moze da se ima i ovde...mozda ne najbolje i najskuplje,ali meni to i ne treba.
Uvek radije odvojim pare za dobro letovanje i li lep vikend,obilazak manastira i lepih predela...
Kada zivot iscuri iz prstiju,kao vreo pesak,necemo meriti kvalitet zivota po broju kola koje smo promenili,vec po lepotama koje mso doziveli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju