Ostalo > Offtopic

DermaTend,krema za uklanjanje mladeza

<< < (2/3) > >>

DingDong:
Guglao sam malo pa sam naisao na par drugih sajtova gde se pominje ova krema,zato sam i mislio da nije prevara,mada sajt izgleda ko prevara,to priznajem

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Bolje se ne igrat i ne trazit sudbinu da igra protiv nas, govorim iz iskustva vjeruj mi! Dakle krema je iluzja, necu ni gledat link jer sam 100% siguran da je to isto kao i kreme za Strije, tj, nema pomoci osim NOŽA i pregleda OBAVEZNOG prije i nakon tretmana!

Jetion:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Mart 19, 2007, 12:29:45 posle podne ---Bolje se ne igrat i ne trazit sudbinu da igra protiv nas, govorim iz iskustva vjeruj mi! Dakle krema je iluzja, necu ni gledat link jer sam 100% siguran da je to isto kao i kreme za Strije, tj, nema pomoci osim NOŽA i pregleda OBAVEZNOG prije i nakon tretmana!

--- Kraj citata ---

sto tebe sekiraju te strije najbolje bi bilo odustani od treninga:D kao sto je neko reko na sajtu bolje imati lijepe misice pa i neka strija ima

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: kara  Mart 19, 2007, 01:40:27 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Mart 19, 2007, 12:29:45 posle podne ---Bolje se ne igrat i ne trazit sudbinu da igra protiv nas, govorim iz iskustva vjeruj mi! Dakle krema je iluzja, necu ni gledat link jer sam 100% siguran da je to isto kao i kreme za Strije, tj, nema pomoci osim NOŽA i pregleda OBAVEZNOG prije i nakon tretmana!

--- Kraj citata ---

sto tebe sekiraju te strije najbolje bi bilo odustani od treninga:D kao sto je neko reko na sajtu bolje imati lijepe misice pa i neka strija ima

--- Kraj citata ---
Kara, jesi Kara, ma nisam rekao da sad treba da odustane od uklanjanja madeža ali sam naveo samo da se ne igra sa tim preparatima jer svak uklonjeni madež bio on velik, mali, crn ili crven treba tkivo odnijet na histoloski pregled, a strije su mi gadne i sam ih imam i pokusavam ih sprijecit sto vise mogu, tako da si malo pobrkao loncice, a misici su sigurno primarni! :D

Jetion:
haha

a znam nija se nebih igrao s tim kremama za mladeze u mene je stric imao na licu to kada je se brijo redovito bi ga obrezo malo tako da je otiso kod nekog doktora neznam stamu je radio ali uspjesno ga je skinio s mladezima se netreba igrati

neznalica danas slucajno naletih na neku kremu koju imam kuci aloe vere nesto fitness,s cime ti mazes strije ja imam cijeli lijevi biceps i desni pocinje pucati ali mi nesmeta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju