Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

(1/27) > >>

IFBBPro:
Interesuje me sta vi mislite o tome da 90% ljudi ne voli profesionalno gradjeno tijelo (govoricu o misljenju muske populacije). Donekle mogu shvatiti kada uzmemo za primjer Ronija, ali ja neki dan pokazivao prijatelju slike Frank Zane-a, Bill Davey-a, Mark Dugdale-a.. pretpostavljam da znate kakva je bila njegova reakcija. Ipak su ovi momci neke prosjecne velicine, ali njima je i to previse i fuj ???? :roll:   :roll:   :roll:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: IFBBPro ---Interesuje me sta vi mislite o tome da 90% ljudi ne voli profesionalno gradjeno tijelo (govoricu o misljenju muske populacije). Donekle mogu shvatiti kada uzmemo za primjer Ronija, ali ja neki dan pokazivao prijatelju slike Frank Zane-a, Bill Davey-a, Mark Dugdale-a.. pretpostavljam da znate kakva je bila njegova reakcija. Ipak su ovi momci neke prosjecne velicine, ali njima je i to previse i fuj ???? :roll:   :roll:   :roll:
--- Kraj citata ---
..to je iz prostog razloga...JER SU SVESNI DA U ZIBVOTU JEDINO STO MOGU I STO ZNAJU NAJBOLJE DA RADE JE DA SEDE U BIRTIJI I GOVRE KAKO SE TO NJIMA GADI I DA TO ONI MOGU DA URADE KADA IM SE DIGNE..SAMO DAHOCE I DA IM SE RACI....ETO ZASTO...JER SU KRETENI

dadochicago:
Sta da ti kazem Peja je dobro rekao ti ljudi provode vecinu vremena
u birtijama,puse citava dan i onda se dobro nazderu i onda pametuju sta je noramalno a sta nije

sasacg:
90% muskaraca????nisam bas siguran u taj podatak!!!a i ovi koji tako govore ne verujem da tako misle,vec su svesni da ne mogu ni 10-i deo toga da postignu,iako bi hteli,pa traze opravdanje u tome sto pljuju po takvoj gradji

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---90% muskaraca????nisam bas siguran u taj podatak!!!a i ovi koji tako govore ne verujem da tako misle,vec su svesni da ne mogu ni 10-i deo toga da postignu,iako bi hteli,pa traze opravdanje u tome sto pljuju po takvoj gradji
--- Kraj citata ---
...honmos kretenos

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju