Ostalo > Offtopic

Kako ljudi gledaju na profi bodibildere

<< < (4/27) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dadochicago ---Slusaj sto se tice Balkana i nacina zivota vecina nasih ljudi je neobrazovana sto se tice ishrane ne samo za bodibildere nego u opste
Naravo ima ljudi sto se razumije ali to su pojedinci
Znam Par ljudi ovde najede se dvna tanjira pasulja i odma na trening
Samo mi usmrdi teretanu :D  :D  :D
--- Kraj citata ---
:twisted:  8O  :D ..
rekao sam ..kralj je nas dado

drafter:
Profi izgled a i amateri sampioni izgledaju drugacije od ostalih ljudi koji se nebave ovim sportom.
Kad ste u necemu drugaciji izdvajate se izazivate paznju gde god se nalazili.
Reakcije su razlicite a i ukusi...
Neinformisanost je takodjer veoma prisutna.
Sta je lepo a sta ne to je teska tema.
Ali da je fascinantno telo profi bildera to sigurno jeste. 8)  8)  8)
Vjerovatno se to nekom stvarno nesvidja najvaznije je da se to svidja samom   bilderu i zato to radi sta ce misliti drugi njemu nepoznati ljudi to je nevazno.
Za njega je vazno da ima podrsku kruga porodice,prijatelja i da se njegovo telo svidja sudijama..Tu je kraj price.!!
Pozdrav
Drafter

Pedja_Petrovic:
naranvo..niko ovo nije pcoeo da radi da bi rekoa ja cu jednog dana da zaradjujem pare od ovga...svi pocinju iz ljubavi prema lepom telu..

a to sto se granice pomeraju..jebiga...to je vec neka druga strana medalje za koju nisi krivi takmicari vec bas te sudije...

vidis kod nas je problemm sa sdijma..oni su ljudi koji trebaju biti objektivni ali ne...

kod nas sudije sude tj dosujdjuj prva mesta premaa onome kako bi oni hteli da zilgedaju..nije bitno jel to lepo ili nije..

pa tako u jednogj kategoriji traze masu a u drguoj traze definicju itd tid itd.

ja bi to nazvao..kompleks nize vrednosti..tj JA HOCU DA OVAKO IZLGEDAM PA JE ZATO TAJ NABOLJI..

MR.BIG:
Pro Body Builder vs. regular guy   :D

drafter:
Jel neko vidi neku razliku?? 8O  8O  8O  8O
A da sad  vidim ovaj levo je crnac?!! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
Drafter

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju