Multimedia > Slike/Muškarci
COLEMAN & CUTLER 17-3-2007
BemBem:
Roni je ipak covek koji je presao 40-tu i ne mozes vise mnogo ocekivati od njega!!!
Jos mozda koja god. i On zavrsava!!!
loop:
victor martinez definitivno bi trebao uzeti naslov..mislim ovo vise na nista ne lici..komotno moze da se i neki ogromni power lifter umjesa za naslov kakvi kriteriji sada vladaju
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Jebate led, za 40+ godina čovjek :shock: :shock: ali mislim da je natjecanje stvar proslosti za njega :(
Remetik:
Xm...samo gledaj, brate! Vidis da se pravi budala pusta kosu, bradu, sve u cilju da bude sto ruzniji...neugledniji... Mislim da coolira situaciju maximalno, radi neophodne mu operativne zahvate i zavarava mase...a onda ide spektakl! Ili ce umreti ili uzeti Olimpiju, zapamti sta ti kazem!
Sansei:
--- Citat: RemetiK April 13, 2007, 02:22:07 posle podne ---Xm...samo gledaj, brate! Vidis da se pravi budala pusta kosu, bradu, sve u cilju da bude sto ruzniji...neugledniji... Mislim da coolira situaciju maximalno, radi neophodne mu operativne zahvate i zavarava mase...a onda ide spektakl! Ili ce umreti ili uzeti Olimpiju, zapamti sta ti kazem!
--- Kraj citata ---
i ja mislim da ide na sve ili nista...zeli da uzme titulu po svaku cenu...
Mada sumnjam da ce uspeti...ali zivi bili pa videli..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju