Multimedia > Slike/Muškarci

Nasser El Sonbaty

<< < (5/12) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Esteban ---Pre koliko je ziveo u Knjazevcu? Ako nije tajna ;)
--- Kraj citata ---
..ajoooj..stvarno neznam..ali mislim negde oko 1987 ili mozda cak i ranije

Esteban:
OK, cuo sam bio tako neku pricu ali da je bilo dosta kasnije ...

KasperskY:
On perfektno govori Srpski (rodjen je u Nemackoj,otac mu je Egipcanin a majka iz Novog Pazara) ali nema nista od njegovog dolaska na forum.Moje neke informacije od ljudi koji ga znaju su da je namcorast!
Najbolje u karijeri je izgledao kada ga je Milos spremao za Olimpiju! Ne znam tacno koja godina bese ali ujedno mu je i te godine bio jedan od najbolji plasmana na Olimpiji! Verovatno Pedjos zna koja je godina tacno u pitanju!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BORIS ---On perfektno govori Srpski (rodjen je u Nemackoj,otac mu je Egipcanin a majka iz Novog Pazara) ali nema nista od njegovog dolaska na forum.Moje neke informacije od ljudi koji ga znaju su da je namcorast!
Najbolje u karijeri je izgledao kada ga je Milos spremao za Olimpiju! Ne znam tacno koja godina bese ali ujedno mu je i te godine bio jedan od najbolji plasmana na Olimpiji! Verovatno Pedjos zna koja je godina tacno u pitanju!
--- Kraj citata ---
......

za estebana..kasnije nije bilo sigruno jer je naseru zdadnje takmicnje ovde bilo 1989 godine i to bas u knajzevcu....kasnije je otisao u amere

boris ne mogu se ni ja seteiti koje je to godine bilo ali je potpuno tacno da je tada radio sa mishkom i uradio najbolju formu..naravno.... :wink:  :wink:

a ovo drugo...jebiga...ali tako je..

KasperskY:
:wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju