Multimedia > Slike/Muškarci
AKTUELNI SCG CHAMPIONS
Pedja_Petrovic:
--- Citat: gaudi ---
--- Citat: eXeR ---
--- Citat: pedjos ---:lol: :lol: moja malenkost :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
ko je ovaj?
--- Kraj citata ---
:?: Pedjos wrote : moja malenkost :arrow: :?:
--- Kraj citata ---
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tanja U.:
/quote]...hehehehheh...da to se odista dogodilo...
u svakom slucaju misdlim da svoju lepu glavicu i svoje zivce treba da trosis negde drugde a trenutno nikako na savez i ekipu koja je u njemu....
anyway...DANAS MI JE PTICICIA DOJAVILA PAR ZNAIMLJVIH INFO ALI NISTA NECU DA OBAJVLJUJEM DOK NE PROVERIM..ALI BLIZU SAM TOGA..
U SVAKOM SLUCAJU MENE TAJ INFO NIJE IZNENADIO ALI CE MNOGE BOGAMI PONOVO I PO KO ZNA KOJI PUT DA KAZU..PA JEBOTE..KO BI REKAO...HAHAHAHHAHHAHAH
JUST WAIT AND SEE[/quote]
Ne brini ti za moju glavicu i zivce, Pedja :) Znam gde i kad to treba da trosim, ne brini ;) Zato sam i rekla "ok, ideja je odlicna, a jednog dana kad bude u fazi realizacije, sa ekipom koja zna sta radi, i to odradjuje kvalitetno, nudim pomoc u blablabla". Do tada, kuliram. I treniram ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: witch ---/quote]...hehehehheh...da to se odista dogodilo...
u svakom slucaju misdlim da svoju lepu glavicu i svoje zivce treba da trosis negde drugde a trenutno nikako na savez i ekipu koja je u njemu....
anyway...DANAS MI JE PTICICIA DOJAVILA PAR ZNAIMLJVIH INFO ALI NISTA NECU DA OBAJVLJUJEM DOK NE PROVERIM..ALI BLIZU SAM TOGA..
U SVAKOM SLUCAJU MENE TAJ INFO NIJE IZNENADIO ALI CE MNOGE BOGAMI PONOVO I PO KO ZNA KOJI PUT DA KAZU..PA JEBOTE..KO BI REKAO...HAHAHAHHAHHAHAH
JUST WAIT AND SEE
--- Kraj citata ---
Ne brini ti za moju glavicu i zivce, Pedja :) Znam gde i kad to treba da trosim, ne brini ;) Zato sam i rekla "ok, ideja je odlicna, a jednog dana kad bude u fazi realizacije, sa ekipom koja zna sta radi, i to odradjuje kvalitetno, nudim pomoc u blablabla". Do tada, kuliram. I treniram ;)[/quote]...ok....nema problema...ali iskreno ti akzem...saa nemas potrebe jer bi samo izludela..ali akda dodje vreme,narano da si uvek dobro dosal..naravno..i svi ljudi koji su istog razmislajnja kao ti..
bravo...
Tanja U.:
Da, u pravu si. Na zalost, i sama znam da bih sigurno izludela. I ovo malo vremena koliko imam kontakt sa Savezom, i organizacijom dogadjaja, uverilo me je da je bolje da se ne petljam u sve to. Bar za sada. No, bitno je da ti i ostali koji radite na toj ideji, znate da mozete na mene da racunate. Pusa
Pedja_Petrovic:
--- Citat: witch ---Da, u pravu si. Na zalost, i sama znam da bih sigurno izludela. I ovo malo vremena koliko imam kontakt sa Savezom, i organizacijom dogadjaja, uverilo me je da je bolje da se ne petljam u sve to. Bar za sada. No, bitno je da ti i ostali koji radite na toj ideji, znate da mozete na mene da racunate. Pusa
--- Kraj citata ---
...na zalost,imam malu podrsku za sada...imao sam veliku al znas kako to ide.....da se ne ponavljam hiljadu puta jel glupo je....u svakom slucaju....cuti ce se!!!
pusa i tebi..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju