Multimedia > Slike/Muškarci
AKTUELNI SCG CHAMPIONS
dr_rapid:
--- Citat: pedjos ---slazezm se rapid sa tobom..ali ovde na zalost to niko ne ceni....
--- Kraj citata ---
Hvala. Sorry na offtopicu, ali to je i samo jedan razlog zasto mi nikad necemo daleko dogurati, jer ne cenimo osnovne stvari. Mene je to Austrija naucila, ljudi ovde za znanje deru samo tako. Ali ovde ti nece savete dati bilo ko, to je garant. Zasto? Pa ako nesto pogresno krene, a ovo je pravna drzava, ode ti u 3 pm... Recimo moj posao ce biti sigurnost uredjaja u bolnici, po pacijente, redovan servis ... Bicu ekstra placen, i moj posao nece biti nesto posebno tezak, ali ako bilo sta krene pogresno, ja sam najebao samo tako. Znate onu, bolje da te janjicar ganja macem, nego austrijanac papirom i olovkom.
A ne kod nas izadje odmah neki pekar ili sumar i pocne svoje teorije....
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: pedjos ---slazezm se rapid sa tobom..ali ovde na zalost to niko ne ceni....
--- Kraj citata ---
Hvala. Sorry na offtopicu, ali to je i samo jedan razlog zasto mi nikad necemo daleko dogurati, jer ne cenimo osnovne stvari. Mene je to Austrija naucila, ljudi ovde za znanje deru samo tako. Ali ovde ti nece savete dati bilo ko, to je garant. Zasto? Pa ako nesto pogresno krene, a ovo je pravna drzava, ode ti u 3 pm... Recimo moj posao ce biti sigurnost uredjaja u bolnici, po pacijente, redovan servis ... Bicu ekstra placen, i moj posao nece biti nesto posebno tezak, ali ako bilo sta krene pogresno, ja sam najebao samo tako. Znate onu, bolje da te janjicar ganja macem, nego austrijanac papirom i olovkom.
A ne kod nas izadje odmah neki pekar ili sumar i pocne svoje teorije....
--- Kraj citata ---
...E BAS TAKO......BAS TAKO....
Zoka:
Ja bas nisam upucen ko je kome koliko pomagao ali mislim da ste svi vi u pomalo u pravu...
Naravno da se slazem sa Pedjom i dr.r da "znanje" treba naplatiti, pa to je tako otkad je krme repom zavrnulo :)
Manje vise se sve placa...
Ali moram se sloziti i sa Kekom da se ponekad mogu napraviti izuzetci, da nekad treba i pomoci, pogurati nekoga... ljudski je... ako me razumijete...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---Ja bas nisam upucen ko je kome koliko pomagao ali mislim da ste svi vi u pomalo u pravu...
Naravno da se slazem sa Pedjom i dr.r da "znanje" treba naplatiti, pa to je tako otkad je krme repom zavrnulo :)
Manje vise se sve placa...
Ali moram se sloziti i sa Kekom da se ponekad mogu napraviti izuzetci, da nekad treba i pomoci, pogurati nekoga... ljudski je... ako me razumijete...
--- Kraj citata ---
....upravo tako stari....ali kod nas je gnerlani problem sa mentalitetom..razumes.....svi hoce nesto a da ne cene tudiji rad i znoj....
pa koji bi uctilje hteo da prejdae za dzaba deci??.....razumes..
verovatno postiji ljubimac svakog uctilje akojem bi on paznju posvetio za dz...ali ne moze svima....
zar se ne slazes??
Zoka:
Naravno da se slazem, ti bar znas moj stav sto se tice necijeg znanja i truda...
Placam teretanu, placam proteine, placam steroide, placam opremu... placam sve i ja ne vidim razloga zasto ne bi platio i da mi neko svojim znanjem pomogne da lakse dostignem ono sto sam sebi zacrtao...
sve je to ok...
Ali isto tako kazem da bi ljudi trebali i pomagati jednim drugima... *ebi ga u nekom savrsenom svijetu...
Ma razumijemo se nas dvojica.. jel tako Pedjos :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju