Ostalo > Offtopic

editovanje postova?

<< < (3/5) > >>

Vladar:
U slucaju da je to izvodljivo to bi i mogla biti prihvatljiva varijanta, kazem ako je tehnicki izvodljivo.

Ovo drugo tj. brisanje postova i editovanje poslije mjesec dana ne dolazi u obzir. Nije korektno da ja danas imam vise tema gdje sam odgovarao na pitanja i komentarisao sa nekim a da u tim temama sada stoje "." i moji odgovori zato sto je tog gospodina napucio drugi clan pa je lijepo usao u profil i na taj nacin "EDITOVAO" svoje postove, pa ja sad diskutujem sam sa sobom u tim temama.

Jasno mi je zbog cega zelite da editujete poruke u prvom trenutku tj ako dodje do greske u kucanju, postavljanju slika ili cega, ali da editujete svoje komentare nakon par mjeseci pogotovo u temama na kojima su se drugi nadovezivali pricom nema veze s nicim.

Sto se tice brisanja naloga....potpuno mi je nebitno sto je neko napustio forum i izbrisao nalog, ali isti ti obicno odu negdje drugo pa progovore tamo kao neki veliki znalci, zato je mnogo bolje da ostane traga o njihvom liku i dijelu...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vladar  Mart 28, 2007, 06:01:44 posle podne ---U slucaju da je to izvodljivo to bi i mogla biti prihvatljiva varijanta, kazem ako je tehnicki izvodljivo.

Ovo drugo tj. brisanje postova i editovanje poslije mjesec dana ne dolazi u obzir. Nije korektno da ja danas imam vise tema gdje sam odgovarao na pitanja i komentarisao sa nekim a da u tim temama sada stoje "." i moji odgovori zato sto je tog gospodina napucio drugi clan pa je lijepo usao u profil i na taj nacin "EDITOVAO" svoje postove, pa ja sad diskutujem sam sa sobom u tim temama.

Jasno mi je zbog cega zelite da editujete poruke u prvom trenutku tj ako dodje do greske u kucanju, postavljanju slika ili cega, ali da editujete svoje komentare nakon par mjeseci pogotovo u temama na kojima su se drugi nadovezivali pricom nema veze s nicim.

Sto se tice brisanja naloga....potpuno mi je nebitno sto je neko napustio forum i izbrisao nalog, ali isti ti obicno odu negdje drugo pa progovore tamo kao neki veliki znalci, zato je mnogo bolje da ostane traga o njihvom liku i dijelu...

--- Kraj citata ---
..

bravo..

dakle..ako ej tehnuicki moguce...neka to vojislav vidi jer on jedini moze to da resi...da edit postoji neko vreme i onda kraj

P:
Znaci od sada da pazim sta pisem :D

LazicExyu:
Jeste tehnicki moguce..

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Lazic  Mart 28, 2007, 07:39:14 posle podne ---Jeste tehnicki moguce..

--- Kraj citata ---
..PA JBG..MOZDA KOD TEBE JESTE..ALI MI OVDE NIST ANE ZNAM DOK SE MLADIC VOJSILAV NE POJAVI I KAZE DALI JESTE ILI NIJE..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju