Ostalo > Offtopic
editovanje postova?
puppeter:
--- Citat: Vojislav Mart 29, 2007, 03:26:15 posle podne ---Citao sam ovu temu i ja bih to rado omogucio kada bih znao kako, ali posto ne znam, onda mi javite kako da to uradim, pa cu to i uraditi...
--- Kraj citata ---
jbg...Vojo ako imas vremena potrazi po netu nacin kako da to ukljucis jer sa velikom sigurnoscu tvrdim da postoji kao opcija jer sam i sam imao SMF forum....medjutim nisam od bogzna kakve pomoci jer se zaista ne secam kako se to radi...
Kazem ako imas vremena potrazi...moze sigurno!
Inace uzasno je nervirajuce kad vidis post tipa : " Wow! Svaka ti cast..." ili " Bas mi je drago sto si to napokon objasnio..." a iznad toga stoji "..."
H2SO4:
ajde Vojice izguglaj to
(evo radi)
Vojislav:
Trebalo bi da sad svako moze da izmeni svoju poruku u roku od 1440 minuta sto je 24h ili 1 dan, tako da se nadam da je to dovoljno vremena da neko primeti gresku u svojoj poruci i da moze da je ispravi, a javite mi da li to funkcionise kako treba ili ne?
California:
Funkcionise i to samo u ,,mladim'' porukama.........
puppeter:
--- Citat: Vojislav April 03, 2007, 01:24:45 pre podne ---Trebalo bi da sad svako moze da izmeni svoju poruku u roku od 1440 minuta sto je 24h ili 1 dan, tako da se nadam da je to dovoljno vremena da neko primeti gresku u svojoj poruci i da moze da je ispravi, a javite mi da li to funkcionise kako treba ili ne?
--- Kraj citata ---
Radi!
bravo Vojo... you did it again... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju