Ostalo > Offtopic
Nase neznaje
dadochicago:
Bila je diskusij on nasi ljudima u vezi bodubuildinga, fitnisa
Obicno nasi ljudi misle da znaju sve barem kad me pitaju za savet i das im savet a oni opet po svome jednostavno neci istinu da prihvate
ALi nije ni bitno
Ovo nije fino od mene da ovo stavljam ali evo koliko nasi znaju o fitnisu barem u Americi
ja nisam mogao da uradim isto ni 5 a musko sam!!!! Imamo sam skoro 17 god a bio sam poprilično razvijen. Ali onda sam uzeo pa svaki dan po pet pa sve vise i vise pa onda serije kada god ustanes sa stolice(fotelje) sklekovi i sada imam 17 i mogu da uradim do 40. Znaci samo moaras da se trudis!!! Sada mi je ojacao gornji deo tela i kažem da su sklekovi zakon!!!
Da li da kupim onaj plasticni pojas? Vidim da neki ljudi to nose, pa kad vezbaju bolje mrsaju po delovima stomaka koji su pokriveni tom gumom? Valjda se znoje vise? Znaci li to ista, isto imaju tako i neke pantalone za dupe? Inače trebam da smrsam u tom delu, da li to pomaze?
E ja imam problem koji nije sad vezan za dijete i tako to, nego za vezbanje... Htela bih da krenem na aerobik, u teretanu, aaaali strasno se plasim da ću da se ugojim i da onako nabacam misice.. Sad sam napokon dosla do svoje zeljene linije i nikako ne mogu da se nateram na gore pomenuto od tog straha da ću se ugojiti ili \„nabucati misice\”..
Volela bih da čujem Vase mišljenje... Hvala
dadochicago:
Evo jos par gluposti
Ima već kako 12 dana kako držim dijetu, sto je za mene veliki uspeh jer pre nisam moghla ni 5 dana.
Ali sada je već vreme da ubacujem malo i treniranje razne sorte.
Šta bi mi preporucili sa obzirom da ću samo početi sa pola sata vezbanjem, za skidanje sala?
hvala vi unapred
Pedja_Petrovic:
odakle je ovo dado???
dadochicago:
sa serbiancaffe iz Toronta
Imaju razne diskusije
Izmedzu ostalih i o fitnisu
Ma sranje da ti iskreno kazem
sasacg:
:lol: najvise volim kad se devojke i deca razmisljaju da li da krenu u teretanu jer ne bi voleli da nabace misice i izgledaju kao bilderi :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju