Multimedia > Slike/Muškarci
ZANIMLJIVE ARNOLDOVE SLIKE
Dule_Madzarovic:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Maj 09, 2007, 05:55:30 posle podne ---Da nije bilo Arnija ja bi sad vjerojatno gurao loptu od gola do gola...Konan serijal, Komando (danas sam ga gledao), Terminator (I'll Be back), Total Recall, jedino mu je Junior očajan ostalo za povijest :lol: 8)
--- Kraj citata ---
BAS SI ME NASMEJAO PRIJATELJU, hahahhaha, ETO MENE JE JOS PRE ARNOLDA "ZAJEBO" STALONE SA ROCKYJEM, hahhaha.......
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: Profimare Maj 09, 2007, 09:04:35 posle podne ---A predator :D
--- Kraj citata ---
Da zaboravio sam imaš pravo i tu je brutalan! Ma ima ih još samo sam naveo blic hitove...
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: Dule_Madzarovic Maj 09, 2007, 09:36:03 posle podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Maj 09, 2007, 05:55:30 posle podne ---Da nije bilo Arnija ja bi sad vjerojatno gurao loptu od gola do gola...Konan serijal, Komando (danas sam ga gledao), Terminator (I'll Be back), Total Recall, jedino mu je Junior očajan ostalo za povijest :lol: 8)
--- Kraj citata ---
BAS SI ME NASMEJAO PRIJATELJU, hahahhaha, ETO MENE JE JOS PRE ARNOLDA "ZAJEBO" STALONE SA ROCKYJEM, hahhaha.......
--- Kraj citata ---
Ipak sam ja malo mladji pa je i opravdano, ali se sad sjetim koliko sam puta gledao neke njegove filmove, a majke mi mile sinoc sam skinuo sa neta COMMANDO i gledao do pola pa sam zaspao...hahhaha
A konan je bio uz svaki dorucak prisutan ja mislim da sam gledao jedan mali milion puta...:D
Spartak:
ja sam odrasto uz konana i terminatora,sjecam se rodjak koji trenira vec preko 10godina,kad je imao oko 13god moji roditelji su ga odveli u kino na premijeru konana prvi dio.Ostao je zapanjen.Od tada na svakoj fotografiji dok je bio mladji je stezao biceps,i naravno treninzi su poceli :) :) :)
Mrtav_Hladan:
samo mogu da kazem da arnoldu mogu da posole ovi danasnji bilderi Jay Cutler Ronnie Coleman i svi ostali da vidim face ko moze vakum pozu da uradi kornjace jedne arnold je za njih legenda
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju