Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
Soksy:
hello, evo me, radila sam sve do maloprije, i jednostavno nemam više snage za ić u teretanu. Što se tiče pitanja, jesam li imala trenera, jesam i stvarno je pazio na moju prehranu i na moje treniranje, stvarno za nekog tko je mislio da sve zna (npr. ja :lol:) ali u biti nema pojma. Najlakše je doć u teretanu i odradit cardio, a ostale sprave nisam ni bila svjesna koliko je važan njihov redoslijed i koliko su značajne. Moj prvi trener je doslovce pazio na mene i moju prehranu i mogu ti reć da me je stvarno dovea u red. Skidam mu kapu jer je momak čista petica, radi u Dijana. A ovaj moj drugi trener je tolika suprotnost bio od ovog prvog da to nisu istine, po njemu sam mogla jest šta god me volja, mogla sam zabušavat što se tiče treniranja dok on nije gledao :lol:
Soksy:
hello!!! :o Ima li koga? Ja sam tu!!!!!! Helllo :shock:
bunny:
Da,točno.J a sam krenila od 9 miseca prošle godine i neprekidno idem.Sad je odjednom panika,svi upisuju,hoće perfektno tilo u misec,dva...a šta ćeš!!Ja sam laik za sport ali dosta je jedan misec u teretani da vidiš otprilike šta je dobro i šta nije i da sam sebi organiziraš trening, tu nema neke filozofije. Nemožeš virovat koliko ljudi,načešće žena, ima osobnog trenera kraj sebe koji samo stoji kraj njih i eventulano ih ispravi držanje. To sve isto mogu i sama,ali šta ćeš,triba bit viđen SA OSOBNIM TRENEROM I HVALIT SE OKOLO DA GA IMAŠ,BOŽE MOJ!!
bunny:
To je moje mišljenje za većinu takvih ljudi, ali naravno nije pravilo, da se ne uvridi Soksy recimo, vjerovatno si ti tila da ti neko pokazuje pravilno vježbe ali u Dijana to rade i bez da ih dodatno platiš, stalno te neko gleda i motri, ka da imam osobnog trenera. Ko te trenira u Dijana ako nije tajna?
Soksy:
Nešto sam zabrljala sad dok sam ti pisala! Slažem se u potpunosti sa tobom, ja ti više nemam trenera, ali zato sam ti lipo tražila da mi daju program i ja ti lipo sama odradim svoje šta imam i idem kući. Šta će ti trener? :lol: Najviše ti se ražestim kad vidim u ponediljak kad dođem punu teretanu ljudi i to najviše nepoznatih žena koje nikad prije nisu zakoračile u tu teretanu i onda ti lipo zauzmu sve sprave i kokodaću. Mrzim to!! Ja dolazim samo trenirat!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju