Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
Nuke:
--- Citat: Harly April 03, 2007, 12:30:16 pre podne ---evo da se i ja javin.
nisan neki zaljubljenik u bb, ali jako volim sport i uvik san nesto trenira i povremeno zna otic u teretanu ako je nebi imao u sklopu treninga.
vec neko vrime razmisljan i odlucija san upisat se u dijana.. no tek za nekih desetak dana... zanima me, jer sam negdje procitao da se dobije tjedan dana besplatno.. pa ako tko zna jeli to ide po upisu.. znaci platis, i posto ti je prvi put dobijes tjedan dana besplatno ili mozes doc tjedana dana i odradit pa se tek onda upisat.
--- Kraj citata ---
e sad...ima ti 2 sheme...
prva je da dobijes vip iskaznicu pa imas tjedan dana besplatno teretane, sad neznan kako da to nabavis, ako imas nekog poznanstva u dijan gymu mozda tako, nisan siguran...
drugi nacin ti je da dovedes prijatelja koji ce se upisat pa dobijes 5 dana produzenja mjesecne clanarine...
Soksy:
Nuke, jako dobri trbušni!!!
bunny:
Ćao ljudi, evo da se javin malo!! I ja ću danas ruke na muke u teretani, a sta kaze soksy baš mi je gušt ić, ne shvaćam to kao neku obavezu već baš razonodu. I meni je trbuh "krizni"dio tijela, tu mi se sve prima a teško skida! Tribalo bi malo ishranu izregulirat jer se stalno ponavlja da samo vježbom nema efekta:)
Soksy:
Hej Bunny, ja sam od jučer počela malo više pazit na prehranu, nastojim jednako sve unosit u sebe. Kombiniram ti posni sir, tunjevinu, pileća prsa itd, sve ono u biti što je zdravo, za razliku od onih mojih gluposti! A moram priznat kad pijem vodu, da mi se drob tako napuše da ponekad sebe asociram na trudnicu, ali interesantno, sve mi je stvarno u redu, što se tiče mog tijela, ali taj drob to su samo takve muke s njim! Jao trbušiću moj!!!! :lol: :lol: :lol:
bunny:
Ma i meni je isto tako, a viruj mi, masu cura ima slične probleme! Prošlo lito sam se baš bila udebljala na tom dijelu dosta, naravno, svaku večer kasno topli sendvič sa svim i svačim i s ekipom na plaži...moralo se odrazit!!
Sad moram priznat u zadnjih pola godine otkad sam u teretani dosta mi se potavnao trbuh pa se nadam da bi do ovog lita možda postigla željeni učinak! Ne tribam ni napominjat da sam te sendviče potpuno izbacila
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju