Ostalo > Offtopic

Majice?

<< < (3/8) > >>

Tanja U.:
Samo da vam 'prijavim' da je ta ideja isprobana jos pre godinu dana najmanje, pricalo se pricalo i pricalo, bilo je zaista super ideja sto se izgleda majica tice, no koliko ja znam, nista zvanicno nije bilo uradjeno. Bilo je cak price da ce se majice podeliti (ili biti na prodaji) na proslogodisnjem okupljanju za godisnjicu...

bajic:
Pozdravljam Mrs.Witch..otkud ti.....
Pa da dodam par podataka...
Ko je bio  u oktobru na takmicenju dobio je svoj primerak majce.. a zasto nije bilo u javnoj prodaji ne znam niti cu da nagadjam.
A za realizaciju ovoga novog paketa nek admini rasprave pa nek kazu svoje misljenje.....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bajke  April 12, 2007, 03:37:34 posle podne ---Pozdravljam Mrs.Witch..otkud ti.....
Pa da dodam par podataka...
Ko je bio  u oktobru na takmicenju dobio je svoj primerak majce.. a zasto nije bilo u javnoj prodaji ne znam niti cu da nagadjam.
A za realizaciju ovoga novog paketa nek admini rasprave pa nek kazu svoje misljenje.....

--- Kraj citata ---
..

ti ces imati svoju majicu...tako sam rekao..

the pedja team...oki?/

bajic:
Oki Pedjos..
Sve je u redu nego je bilo reci o novim majcama foruma, da ne bude zabune, posto je witch rekla da ne zna sta je bilo sa daljom idejom Proud member of x3mforum majca...

Wladimir:
Kad vec pricate o majcama da pitam hoce li biti ovog leta ovakvih majci,bilo je price da ce ih biti za proslo leto al od toga nista :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju