Ostalo > Offtopic
Evropsko prvenstvo za zene CACAK 25-28. maj 2007! (publika)
Gjoroski:
--- Citat: Vojislav Maj 26, 2007, 10:50:34 posle podne ---Mozda sam se samo ja pregrejao, jer su mi sve fotografije bas vruce... :D
--- Kraj citata ---
JAO, kad postavim slike gde se vidi kako GORIS .....
Vojislav:
Pa to si me valjda fotografisao samo za moju licnu kolekciju! Druze, prijatelju... Daj cenzurisi malo te fotografije pre nego sto objavis! Probaj da me odlepis bar malo od onih cica u photoshopu! :)
H2SO4:
ouuu jeee
vidimo se tumoru !
Gjoroski:
Aj, Vojo posto me lepo molis, odlebio bi te ALI DA SE NISI UGURAO U NJIH, MOZDA BI I TO MOGAO DA ODRADIM. Ovako samo MR.BIG i njegov photoshop bi mozda nesto probao da odlepi :)
Ali ako i on ne moze, onda je tu KISELINA pa odlepuj ....
Vojislav:
Evo jedne fotografije sa sajta www.x3mgym.com na kojoj su Ljuba i Yuliyana Nikolova Piskova iz Bugarkse, iako je fotografija od ranije, ali evo danas Piskova nije uspela da udje ni u prvih 15, tako da je sutra necemo gledati kako se takmici u finalu, ali je zena zaista fenomenalna i htela je da pozira svaki put kad sam je zamolio, a zamislite onda kako izgledaju ostale takmicarke kad Yuliyana nije usla u prvih 15 iako je stvarno i ona izuzetno dobra takmicarka, ali u njihovoj kategoriji je bas jaka konkurencija... Videcete sutra (mislim na one koji dolaze u Cacak)...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju