Ostalo > Offtopic

Evropsko prvenstvo za zene CACAK 25-28. maj 2007! (publika)

<< < (34/36) > >>

Gjoroski:

--- Citat: Ann  Maj 29, 2007, 05:21:26 posle podne ---
--- Citat: Gjoroski  Maj 29, 2007, 04:54:04 posle podne ---Drustvo (BAGRO) sledeci put vas ja vozim na takmicenje. Prodajem moj krs i kupujem KOMBI :)

--- Kraj citata ---

haha dobijam li opet aparat , bar na korisceje tokom takmicenje, evo obecavam pre svim korisnicima e3m foruma necu slikati nikoga vise od 150 puta !!!

--- Kraj citata ---

Ma sto brines. Rekao sam ti. DOBIJAS APARAT NA POKLON. Samo na mse ti vrati srecna i dobrog zdravlja :)

Gjoroski:

--- Citat: California  Maj 29, 2007, 05:28:54 posle podne ---
--- Citat: Gjoroski  Maj 29, 2007, 04:54:04 posle podne ---Drustvo (BAGRO) sledeci put vas ja vozim na takmicenje. Prodajem moj krs i kupujem KOMBI :)

--- Kraj citata ---

Jel, pa da opet nekoga zveknes onako junacki....

--- Kraj citata ---

Sto mi fali. BAS SAM GA ZEZNUO hahahahahahaha........ A nije ocekivao. Nece vise Vojkan da sedi na suvozacko mesto. Opasan tip. Uvek nesto prelistava, pa ja imam probleme sa pandurima :(

H2SO4:
nije to nikakvi sudar za razliku od onog drugog. mercedesom po sred peglice :) brmmm brm brrrmmmmmmmmmmm

Gjoroski:

--- Citat: H2SO4  Maj 29, 2007, 07:15:17 posle podne ---nije to nikakvi sudar za razliku od onog drugog. mercedesom po sred peglice :) brmmm brm brrrmmmmmmmmmmm

--- Kraj citata ---

Jesi li video kako su spremni panduri u Cacku ?!
E to nema u Beogradu :)

Tikica:
Da sam ja pandurka bila bi kao oni..u kaficu...pa ko se bas tu desi..extra :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju