Multimedia > Slike/Muškarci
markus ruhl-152 kg
Vladar:
Tada su bb standardi bili drugaciji, nijesu se trazile ogromne noge kao danas, i uopste ogromna tijela kao danas, tako da su Arnoldove iz recimo '74 bile vise nego dobre za to vrijeme... kasnije su se nametnuli neki drugi standardi, pa i danasnji pro bodybuilderi izgledaju mnogo drugacije, mada iskreno sumnjam da bi mnogi ne-takmicari na ovom forumu prije zeljeli da izgledaju kao vladajuci MrO, nego li kao Arnold iz najboljih dana...
BTW Mike Katz je, makar meni, u Pumping iron-u bio mnogo simpaticniji lik od Kena Wallera 'DRIVINV'
Spartak:
--- Citat: Vladar Februar 15, 2008, 02:18:48 pre podne ---BTW Mike Katz je, makar meni, u Pumping iron-u bio mnogo simpaticniji lik od Kena Wallera 'DRIVINV'
--- Kraj citata ---
you got that right!
mada, ken je imao odlicnu gradju!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Što reći za Marcusa osim da je ikona, odnosno pojava, necu nikad zaboravit neke njegove bisere sa filmova, kao u XXL kad zenska u marketu bulji u njega i ženu ;rolf; ;rolf;
Zatim kad "zaduvani" ispred hahahahaha :mrgreen:
Ali i neke hardcore treninge posebno kosi bench se sjecam da je radio ultra wide i da je cupao do iznemoglosti pozamašne tezine...
Nije mi omiljen niti malo, dapače njegov izgled je totalno nesimetričan, samo pogledajte ramena prednja i zadnje rame i ledja usporedite sa prsima, dakle od pozadi kao da je ravan dok sprijeda ga bome ima, sad ne znam jel malo zauljio pa dobio tih 152 kg ali lud BB koji je ponekad i smiješan :lol: :lol: :lol:
Marcus Rules ;bravi;
A ovo usporedba sa Arnoldom i Wolfom je kao da usporedjujes Ferrari i Fiat :lol: :lol: :lol: :lol: (barem u estetskom smislu...)
testosteron rules:
Daj objasni ovo za Arnolda i Wolfa? Sta, Wolf je toliko losiji? Ne bih bas rekao. . .
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: testosteron rules Februar 15, 2008, 03:08:27 posle podne ---Daj objasni ovo za Arnolda i Wolfa? Sta, Wolf je toliko losiji? Ne bih bas rekao. . .
--- Kraj citata ---
Mislio sam da su wolf i Arnold slicni krivo si shvatio, mislio sam na usporedbu sa Ruhlom!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju