Ostalo > Offtopic
СПАСИМО СРПСКЕ ТЕНКОВЕ
Bojan:
U onom tekstu nije rečeno, koji su tenkovi u pitanju. Mislim da se radi o zastarelim T-55 tenkovima. Naši M-84 su i dalje vrlo konkurentni i bolje je imati 250 modernijih tenkova nego veći broj starudija.
Mora se izbaciti u Srbiji bilo kakva pomisao na neke nove sukobe i okrenuti se stvarima od kojih se živi, a ne onima od kojih se mre.
bajic:
--- Citat: doberman April 25, 2007, 12:08:41 pre podne ---
--- Citat: California April 24, 2007, 08:39:53 posle podne ---A da li ti znas kolika je prosecna plala (dnevnica za npr. neki fizicki posao) tamo, a koliko ovde ?
--- Kraj citata ---
Mislim covece o cemu ti jbte, ne mozes tako da poredis stvari :roll: koliko njima kosta struja, kirija i ostalo ??? razmisli malo :|
--- Kraj citata ---
Mi imamo vec evropske cene...A, standard, da ne kazem plate (ne racunam poslanike u skupstini) ??????
Big_Rasha:
--- Citat: Bojan April 25, 2007, 11:49:37 pre podne ---U onom tekstu nije rečeno, koji su tenkovi u pitanju. Mislim da se radi o zastarelim T-55 tenkovima. Naši M-84 su i dalje vrlo konkurentni i bolje je imati 250 modernijih tenkova nego veći broj starudija.
Mora se izbaciti u Srbiji bilo kakva pomisao na neke nove sukobe i okrenuti se stvarima od kojih se živi, a ne onima od kojih se mre.
--- Kraj citata ---
Gle ti tenkovi T-55 su maltene iz Drugog Svetskog rata.... Ali su dobri za neke stvari, neces sigurno sa tim tenkom u borbu protiv modernih tenkova... Ali su jako dobri kada protivnik nema tenkova uopste, sto je slucaj u nasem okruzenju, jer samo Srbija i Rumunija ima vojsku na Balkanu, Grcku ne racunam... E a ti tenkovi sluze da nam ocuvaju glavu, u svrhu toga da ocuvaju mir.. Jer dok njih ima nece se neko lako upustiti u to da nas napadne... I da nije njih bilo na Kosovu sigurno bi Americka pesadija UCK krenula u napad, ali nije... ZASTO???
http://www.islambosna.ba/forum/index.php?PHPSESSID=00cc7fd6ea4e105a7a556c1d5a49b323&topic=1324.msg7836;topicseen#new
Ovo ti je samo jedan mali primer...
Ovime ne zelim da podsticem rasnu mrznju... Samo da ukazem na postojanje terorista... A od terorizma se moras braniti...
bajic:
Pripemajmo se kao da ce sutra biti rat, gradimo kao da ce sto godina biti mir....
Parafraza drug JBT
Ali i ..moj moto.......Voli svoje, poshtuj tudje.....
H2SO4:
kakve veze ima sto je m55 starudija? da ide na sajam automobila pa ajde,ne bi bio prikladan. ali stvarno dobro obavlja posao. (i kalsnjikov je iz '47 pa se dobro drzi :) ) (i proviron je iz 1921 :lol: )
napr. nasi unistavaju 'strijele', migovi trunu u hangarima a uck piloti se obucavaju u turskoj. itd. itd. tj cijela vojska rashodovana.
ali meni su ovi jaki domaci svajcarci i ostali pacifisti. jbt cus da se zaboravi na sukobe. pa rat u srbiji se nije ni prekido.
--- Citat ---Jer dok njih ima nece se neko lako upustiti u to da nas napadne... I da nije njih bilo na Kosovu sigurno bi Americka pesadija UCK krenula u napad, ali nije... ZASTO???
--- Kraj citata ---
e sad ne trbaju napadat jer imaju otvorena vrata tj. "sporazum sa nato-om m kojim je dozvoljen prolazak(a i sotanak) snagama alijanse kroz zemlju"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju