Ostalo > Offtopic
СПАСИМО СРПСКЕ ТЕНКОВЕ
Remetik:
U ala je ovde zivooo!!! RAso, mislim da si permutovao cifru: Mogu za privremeno finansiranje vlade da izdvoje 3,6 milijardi evara...mislim da se radi o Dinarima.
Sve u svemu...kolac ce da radi! :D
Bojan:
--- Citat ---Ono sto nisu uspeli bombardovanjem, ostvarili su pre nekoliko meseci, kada je Tadic potpisao okupaciju i jos se time hvalio po TV...
--- Kraj citata ---
Ja ne vidim da me iko ovde okupirao. Gde su ti Ameri sa Hummerima u Beogradu? Ja samo vidim decu ovdašnjih tajkuna u Hummerima.
--- Citat ---A ko je izazvao ratove izmedju bivsih republika SFRJ??? Pa isti ovi sto sad privatizuju, to im je bio i cilj... Oni nas vide samo kao milijarde prirodnih resursa... Nista drugo ih ne interesuje... Ako treba i preko tudje krvi... Oni se ujedinjuju, a nas rasparchavaju...
--- Kraj citata ---
Ovo je neviđena banalizacija i rezultat socijalističko-smradikalske propagande. Jeste, rat u SFRJ je donet sa strane, ali ovo je bilo plodno tle gde se tako nešto moglo primiti. Raspala se i Čehoslovačka i SSSR, ali nisu u krvi. Ovde su bolesni umovi vladali, a i dan-danas imaju svoje eksponente. Najgore je što ti eksponenti u vidu Koštunice i smradikala skreću pažnju sa onoga što se stvarno događa u Srbiji. Evo Velimir Ilić izjavljuje kako se Srbija ''saginjati neće'' i odgovara mu maksimalno da se u vestima priča samo o Kosovu kako ne bi ostalo vremena da se objavi da je pokrao ekvivalent cele eskadrile Sukhoia. Došao je da bude ministar iz šupe i srao je u poljskom WCu, a sada ima dve grandiozne vile sa bazenima i gradi najmoderniju kliniku na svom imanju. Aleksandar Vučić kome su puna usta ustaša, balija, šiptara, američkih kolonizatora i globalista je bio najmlađi ministar u istoriji srpske Vlade sa 27 godina i to mu je bio jedini posao u životu. Dok je Srbija bombardovana i nedužni ljudi ginuli on se useljavao u luksuzni stan od preko 100 kvadrata. Milošević i njegova mafija su iznosili milijarde dolara iz zemlje za vreme ratova i sad se vraćaju da nas pokupuju sve za bagatelu i ponovo gurnu Srbiju u nove sukobe i izolaciju, jer tako niko neće stići da se bavi njima. Sve velike patriote i borci za nebesku pravdu.
Sve što nam se sad događa je rezultat totalno pogrešne politike devedesetih godina. Tragično je to što ljudi još uvek veruju u tu propagandu i puštaju da ih mafija plaši svetom i skreće im pažnju sa pravih stvari od kojih se živi. U Srbiji treba izgraditi kompletan novi zatvor za sva ta govna koja su se godinama nakotila i od čijeg smrada ne možemo da dođemo do daha.
thor:
u pa vi pravo zaglibili :shock:
ja ne mogu da se mijesam u veliko jer ne zivim u srbiji ali mogu da kazem moje misljenje o tome kako dio zapada gleda na srbiju, posto sam izmedu ostalih zemalja u zadnjih 18 god zivio u engleskoj, austriji , holandiji i njemackoj pratio sam poglede politicara ali i obicnih ljudi na ulici pa me to " kvalificira" za rijec ili dvije,
mi ovdje globalno mislimo :lol: tj pokusavamo zivjeti zajedno( zamislite francuze i njemce), i raditi zajedno stvoriti novo trziste kao paralelu amerima i sada kini( aziji) , zajednicki se neke stvari postignu lakse ali od nekih morate i odustati, generelno u njemackoj se ide na smanjenje vojne sile, jer je cita aparat skup i previse birokratski te ne odgovara danasnjoj realnoj situaciji, idealan bi bio sistem poput onoga u americi, ali i svica i izrael imaju neke prednosti,
vama ne trebaju novi tenkovi ili avioni zasto? nitko vas nece napasti , upravo to globalno sirenje firmi i radne snage po cijeloj europi (npr)daje nama ovdje sigurnost da smo ovisni jedni o drugima i da zato sto RADIMO zajedno mozemo i nase nesuglasice da rijesavamo kroz argumentativnu raspravu.
na srbiju se danas gleda ( sa tacke gledista mojih poznanika-nijemaca) sa dozom razocaranosti, jer su oni pokusaji da se nesto preokrene i desi (dindic) prestali, ne gleda nitko negativno i ukazuje prstom na vas i ne drzi vas kao potenicjalne probleme zbog nestabilnosti na tom dijelu regije, vi morate pokazati koliko zelite suradivati i koliko ste spremni da se zrtvujete da bi vasoj djeci bilo bolje
sve ono sto se desavalo sa crnom gorom i njezinim izlazkom iz federacije je isto tako gledano negativno jer ruku na srce izgubili ste more(turizam, gastronomiju, brodogradnju, luke)
nitko , ponavljam nitko ne osporava da vi ne trebate uci u eu ali se od vas ocekuje mnogo vise od ovoga sto pruzate ,
nadam se da imate politicare koji su spremni da uzmu taj veliki izazov u svoje ruke i naprave nesto jer vrijeme nam svima nezaustavljivo prolazi
to je moje misljenje, nadam se da se nitko nece osjecati povreden u bilo kome aspektu, jer meni bi bilo drago da imamo jedan zadovoljniji zivot i sigurniju ekonomsku situaciju( na svim podrucjima bivse yuge)
pozz
doberman:
Tako je !!!
H2SO4:
--- Citat ---Možda je neko među nama bio heroj, a neko je bio dezereter. Ali tu bežaniju s' Kosova nisi mogao da vidiš na RTSu.
--- Kraj citata ---
mozda je neko medju nama mnogo gledo Dzejmi Sheja i upijo svaku njegovu dezinformaciju. Sto se ‘bjezanije’ tiche vidjelo se koliko je vojske povucheno kad se potpisao sporazum tj kad se navodno prekinulo pushkaranj.
--- Citat --- Ja ne znam koji su to oni posao obavljali osim što su pregazili i razrušili par sela. Da nisu njima jurili teroriste po šumama?
--- Kraj citata ---
o da da da. Srusili su par sela i kao pobili su uglavnom starce, zene i djecu …
--- Citat --- Bravo za njih! Samo zašto onda nisu pomoću tih mašina i po sprečili odmazdu, koja je usledila sledeći dan kada su NATO avioni istovarili tone kasetnih bombi na centar Niša i pobili onolike civile? Surdulica kao drugi primer?
--- Kraj citata ---
a jel bi ti mozda da ti te masine pretvore srbiju i diznilend. Oces mozda i pare da ti stampaju??
--- Citat --- Kroz istoriju su nas ti Bugarčići stalno zajebavali. U svakom ratu su bili protiv nas i mnogo Srba je poginulo od njihove ruke.
--- Kraj citata ---
jao strashno, tek sad cujemo ovo
--- Citat --- Naša politička aktivnost mora biti usmerena ka tome da nas niko više ne napadne. Inače, u 20. veku u ratovima je stradalo 5 miliona Srba. Prvi svetski rat se nije mogao izbeći, kao ni uglavnom Drugi, ali zato rat u bivšoj SFRJ i oko Kosova i Metohije se mogao i morao izbeći.
--- Kraj citata ---
da da to je bas tako. Inace smo kao po prirodi zatucani i krvolocni i samo bi kao da koljemo (posebno nemocne starce i trudnice)
sukobi na podrucju SFRJ su samo bili nastavak prvog i drugog svjetskog rata. Destabilizuj drzavu , usitni je i zavadi komade medjusobno – tipicna austroguraska taktika. I pogledaj kako je u bosni puklo i kako je na kosovu puklo. O detaljima naknadno …
--- Citat --- E najzad smo došli do srži problema. Mi smo narod skloni korupciji i podmićivanju. Ne uči Srbina da krade, na svaka dva Srbina tri političke partije itd.
--- Kraj citata ---
jeste problem ali nije to bas srz. “Mi” smo skloni ka zanimanjima kao sto su: fudbalski selektor, DJ, politicar i u zadnje vrijeme nutricionista.
--- Citat ---Svi znamo šta se događalo pod Miloševićem, a šta je sad od ubistva Đinđića pa na ovamo?
--- Kraj citata ---
e jes slobo mu tu kao dodje neka satana a djindjic je eto unapredjen u isusa.
--- Citat --- Pokradene su milijarde evra. Da li je iko u Srbiji svestan koliko je novca iz budžeta ispumpao Velimir Ilić i njegova mafija, a da ne pričamo o ostalima.
--- Kraj citata ---
mnogo mnogo…
--- Citat ---Nije nama zapad kriv što svaka šuša kada oseti vlast krade preko svake mere.
--- Kraj citata ---
da da zapdanjachki milosrdni anedjeli. a zar to ipak nisu sve zapdane marionete?
--- Citat --- Nije nama niko kriv što iza svake sumnjive privatizacije stoje Milan Beko i Miroslav Mišković. Da ne pričam o ovim sitnijim tajkunima.
--- Kraj citata ---
a brate radi nesto, moze se zaradit. Nego je tebi lakse laprdat i snosit odgovornost.
--- Citat ---Kosovo se stavlja u prvi plan da se narodu zamažu oči dok se ne pokrade sve što može da se pokrade, a to što ćemo uskoro da stružemo malter sa zidova da jedemo kao onaj mali u flimu ''Tito i ja'' o tome niko ne misli...
--- Kraj citata ---
naravno da je drzavni integridtet u prvom plavu. Jbg tebi kao pojedincu svoja privatna muka najteza. Sta cu ti ja radi nesto pa neces morat jest malter.
--- Citat --- Ja ne vidim da me iko ovde okupirao. Gde su ti Ameri sa Hummerima u Beogradu? Ja samo vidim decu ovdašnjih tajkuna u Hummerima.
--- Kraj citata ---
pa jbg ne gledas dalje od beogradskog pashaluka. pa polako sticice. Eno ti ih na kosovu koliko oces. Polako se primicu. Sporazum je potpisan da nato(inace tipicno americko kopile) moze nesmetano da koristi nase vojne baze i cijelu teritoriju. Tipicna okupacija.
--- Citat --- Ovo je neviđena banalizacija i rezultat socijalističko-smradikalske propagande. Jeste, rat u SFRJ je donet sa strane, ali ovo je bilo plodno tle gde se tako nešto moglo primiti. Raspala se i Čehoslovačka i SSSR, ali nisu u krvi. Ovde su bolesni umovi vladali, a i dan-danas imaju svoje eksponente. Najgore je što ti eksponenti u vidu Koštunice i smradikala skreću pažnju sa onoga što se stvarno događa u Srbiji. Evo Velimir Ilić izjavljuje kako se Srbija ''saginjati neće'' i odgovara mu maksimalno da se u vestima priča samo o Kosovu kako ne bi ostalo vremena da se objavi da je pokrao ekvivalent cele eskadrile Sukhoia. Došao je da bude ministar iz šupe i srao je u poljskom WCu, a sada ima dve grandiozne vile sa bazenima i gradi najmoderniju kliniku na svom imanju. Aleksandar Vučić kome su puna usta ustaša, balija, šiptara, američkih kolonizatora i globalista je bio najmlađi ministar u istoriji srpske Vlade sa 27 godina i to mu je bio jedini posao u životu.
--- Kraj citata ---
pa upravo ovo sto ti pises je nevidjena banalizacija. Znaci sustina problema mu dodje: “ja nemam para krivi mi tajkuni, lokalni politicki neistomisljenici i to je to.”
--- Citat --- Dok je Srbija bombardovana i nedužni ljudi ginuli on se useljavao u luksuzni stan od preko 100 kvadrata. Milošević i njegova mafija su iznosili milijarde dolara iz zemlje za vreme ratova i sad se vraćaju da nas pokupuju sve za bagatelu i ponovo gurnu Srbiju u nove sukobe i izolaciju, jer tako niko neće stići da se bavi njima. Sve velike patriote i borci za nebesku pravdu.
--- Kraj citata ---
vidim konstantno se pominje jedna politicka struja i kao njihove neke greske.
A ako bi ti mogao prokomentarisat i ostale, njihove prednosti i mane, cisto ono da se kompletira tvoje misljenje o cijeloj materiji?
--- Citat --- Sve što nam se sad događa je rezultat totalno pogrešne politike devedesetih godina.
--- Kraj citata ---
ukratko a? ja bi reko da problem maloslozeniji i da potice do mnogo mnogo ranije.
--- Citat ---Tragično je to što ljudi još uvek veruju u tu propagandu i puštaju da ih mafija plaši svetom i skreće im pažnju sa pravih stvari od kojih se živi.
--- Kraj citata ---
propaganda je propaganda, antiprogpadanda je antipropaganda.
--- Citat ---U Srbiji treba izgraditi kompletan novi zatvor za sva ta govna koja su se godinama nakotila i od čijeg smrada ne možemo da dođemo do daha.
--- Kraj citata ---
konkretno koja govna? Ako ti toliko to smeta (te glomazne kolekcije govana i taj nesnosni smrad) vazda mos prodat nesto imovine ako imas pa kupit kartu za inostrasntvo i tamo zivjet srecno do koraja zivota a ne ispojlavat shovinizam i prezir prema vlastitom narodu i drzavi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju