Ostalo > Offtopic
СПАСИМО СРПСКЕ ТЕНКОВЕ
Bojan:
Smatram da su priče o stvaranju Velike Albanije sa jedne strane i priče za vreme raspada SFRJ o stvaranju Velike Srbije obične izmišljotine, koje su plasirane narodu da se raspiruje nacionalna mržnja.
Danas, a i sutra će mnogi u Hrvatskoj pravdati svoje zločine time da su se branili od velikosrpske agresije, a ovi naši ludaci će pravdati svoje pljačkaške pohode takođe velikosrpstvom i patriotizmom. Arkan je srpski heroj. Ma daj...
Isti slučaj i sa Albancima.
Samo suština da su datom trenutku i na jednim i na drugim stranama bili bolesni umovi nikako da dođe na red.
Ajs_Krejatin:
--- Citat: California April 27, 2007, 06:07:40 pre podne ---9 987
--- Kraj citata ---
wtf?? tvoj glas vredi za 10? :D
sasacg:
--- Citat: Ajzak April 27, 2007, 04:22:40 posle podne ---
--- Citat: California April 27, 2007, 06:07:40 pre podne ---9 987
--- Kraj citata ---
wtf?? tvoj glas vredi za 10? :D
--- Kraj citata ---
Urgirao kod citave familije :wink:
Big_Rasha:
--- Citat: Bojan April 27, 2007, 03:01:18 posle podne ---Smatram da su priče o stvaranju Velike Albanije sa jedne strane i priče za vreme raspada SFRJ o stvaranju Velike Srbije obične izmišljotine, koje su plasirane narodu da se raspiruje nacionalna mržnja.
Danas, a i sutra će mnogi u Hrvatskoj pravdati svoje zločine time da su se branili od velikosrpske agresije, a ovi naši ludaci će pravdati svoje pljačkaške pohode takođe velikosrpstvom i patriotizmom. Arkan je srpski heroj. Ma daj...
Isti slučaj i sa Albancima.
Samo suština da su datom trenutku i na jednim i na drugim stranama bili bolesni umovi nikako da dođe na red.
--- Kraj citata ---
Jeste samo sto Hrvati isterali Srbe iz Hrvatske, a Shiptari Srbe iz Srbije...
Eto vidite kakve su to nacije, recimo u Hrvatskoj vrsi se propaganda na sve strane... Na svakom koraku, Neki dan na HRT1 u emisiji Piramida, neki lik dosao i rekao da su Hrvati krivi za Oluju i za jos nesto(nisam dobro cuo, u glavnom protiv Hrvata), Voditeljka dobila otkaz zato sto nije stitila interese Hrvatske... To je demokraska zemlja... Idemo dalje... Jel gledao neko, bilo je pre, ne znam dal se jos emituje, emisija Rekonstrukcija, cini mi se na Nova TV, u kojoj Hrvati opisuju zlocine Srba nad Hrvatskim stanovnistvom, i to sve sa glumcima, oruzjem ,prave rekonstrukcije dogadjaja, kako cetnici kolju siluju , jel gleao to neko ? I to pustaju u 3 po podne kad ljudi dodju kuci sa posla i deca iz skole pa kad sednu ruchati... To pravi nacionalnu mrznju... Juce u seriji "Bitange i princeze", pricaju o nekoj slici, sad svi gledaju u jednu stranu, a konj u zemlju... Zasto ovaj konj gleda u zemlju? - "Mozda je to Srpski spijun premaskiran u konja"... Jebote konjanici, sto ne rece Turski???
To kod nas ne mozes da cujes... Mozes da cujes samo " Srbi jesu krivi za zlocine u Srebrenici" i jos kad nas oslobode optuzbi, onda ponovo"Trazimo da nam ponovo sudite, bice nam lakse kad nas osudite.."
Ili Predsednik i Premijer kazu da Kosovo ostaje deo Srbije, a onda se pojavljuju nevladine organizacije, koje kazu, Kosovo je Albansko, pa cak i neke politicke Stranke... Sramota, pohapsiti to pod hitno...
Elem, najbolje bi bilo da je svugde Komunizam, sve crkve i verska obelezja lepo spaliti, i onda nema nasi, njihovi, braca, neprijatelji... Nego svi smo isti... Sve je pocela ta crkva i Papa Urban 2. kad je pozvao ljude na Krstaski rat... da masakriraju zene i decu, jer ako to ne urade, nece moci da spoznaju hrista i oticice u pakao...
--- Citat ---Cinjenica je da sad zivimo u mnogo stabilnijoj i sredjenijoj drzavi....
--- Kraj citata ---
E bas me nasmeja... Evo vidis i Kuprom otkazao privatizaciju... Nesto to slabo ide... Sprema se neko sranje... Inace da znas, samo ovako rekreativno... Moze lep ratic da izbije ovde u Srbiji, ne sutra, ali za 20-50 godina, sasvim izvesno...
H2SO4:
--- Citat ---U toku predizborne kampanje je bila emisija sa Drecunom kada je on svoju analizu oko Kosova završio rečima ''zato je jedino radikalna stranka u stanju da omogući bla, bla, bla, truć'' i onda sam prebacio kanal. I svaki put od tada kad ga vidim na TVu prebacujem kanal.
--- Kraj citata ---
drecunove emisije se vrte non stop. Bas da bi priglupim zaslijepljenim masama neke stvari konachno usle u tintaru.
Pazi vjerovatno ces se i ti slozit da lik iznosi istinu ali tolika ti je osjetljivos na bilo sta sto potice do radikalne stranke da ti ta mrznja prema njima totalno muti zdrav razum.
Znaci imas ozbiljniji problem. To ti nije neki da kazem rivalitet kao na realzicij delije-grobari vectipican shovinizam a i slobodno da kazem fashizam. Nista cudno, uobicajena pojava na ovim prostorima, reklo bi se. Ali na zalost pacijent ispoljava te signale ka pripadnicima svog naroda a kontaminacija se shiri i shiri …
--- Citat --- Ovo ti je ko zna koji put u toku doskusije da pokušavaš da diskredituješ sagovornika. Znam da si to video gledajući na TVu predstavnike znaš već koje političke opcije, ali to nije u redu. Ne poznaješ me i ne možeš davati paušalne ocene o mom karakteru, imovinskom stanju itd. Pogrešio si u svim procenama.
--- Kraj citata ---
ma diskreditujes ti sam sebe…
tv ti slabo gledma, imam neko gorenje al mi daljinski ne radi te ga ni ne palim.
Al opet ti se prividjaju radikali. Pa dobro uredu je to, razumjem te. Bolest je to …
Upoznat sam sa problemima koji na zalost tebe muce tj krase tako da sam ‘kvalifikovan’da te ocjenjujem.
Pazi nikad ne grijesim u svojim procjenma tako da… jebi ga …
--- Citat ---Velikom Albanijom treba da plaše nas, kao što treba Velikom Srbijom da plaše Hrvate. Naslučuješ i sam koliko je to providna priča i u koje svrhe se koristi.
Ostatak tvojih komentara se svodi na zezanje, tako da možemo i tako - da smišljamo fazone.
--- Kraj citata ---
uprostiti izraz sto bi matematicari rekli.
Ma da plase jedni druge. Isti je to k jel tako? Ljudi smo. Svi smo mi braca, svijelo bratstvo i jedinstvo. Smrt dusmanima koji oce da nas zavade da daa.
Ali:
Velika albanija je fasiticki projekat – okupirat sve zivo sto se moze okupirat i etnicki ocistit.
A vidis takozvana Velika Srbija je nesto sasvim drugo. To je zapravo bio pokusaj da se vjekovne srpske teritorije, objedinje u jednu drzavu, kola je prvenstveno upopascena nekim jugsolvenskim idejama. Znaci nikakvi fasicticki projekat. Ali kao sto vidimo dosta danasnjih tzv. srba preferira mikro-srbiju a doticne zamlate teze ka jos mikronizovanijoj. (micro pure).
--- Citat --- Ostatak tvojih komentara se svodi na zezanje, tako da možemo i tako - da smišljamo fazone.
--- Kraj citata ---
uf auu daa
pa evo posto si ti ozbiljan* momak moracu da ti uputim javno izvinjenje u vezi mojih komentara i zajebancija
(*- i ne krase te bas neke druge vrline tj pa i ne zvucis bas prepametno i bistro, ali i ta ozbiljnost ti je neki plusic kao)
--- Citat --- Moja pozadina je mnogo drugačija nego što se mogao steći utisak od mojih postova.
--- Kraj citata ---
pa to ti pricam. Pozadina ti se malo (tj malo mnogo) inficirala izgleda. Brkas razne pojmove, vidi samo kakvu si salatu samo napravio do topica. Boze sacuvaj.
Nego sto se izvesne “mnogo drugacije pozadine” tice izvoli obrazlozi detalje kao sto iznosis te nebo-zemlja saltanja s teme na temu :
--- Citat --- Kao što vidiš ovih poslednjih godinu dana država i društvo idu krupnim koracima nazad. Gde su danas institucije, koje čine državu? Nema ih još od raspada SCG od pre godinu dana. Vojska je nevladina organizacija, ministar odbrane nema pravo glasa u Vladi. Nemamo nijedan element koji čini državu, ali zato imamo ''tehničku'' Vladu koja nije nadležna ni za šta osim za sumnjive privatizacije velikih društvenih sistema.
--- Kraj citata ---
e ovaj dio posta nije pisala ista licnost. :lol:
--- Citat --- I Ivan kaže da on zna, ali ne kuka. Kamo sreće da se pokrenemo svi da nas ova bagra ne šiša kao ovce dok ćutimo. Svi mirni, niko se ne buni, a Koštunjavi radi šta mu je volja, donosi protivustavne uredbe, nema ko da ga kontroliše i spreči bilo šta. Ova takozvana tehnička Vlada je izvršila državni udar i da smo normalna država sad bi vojska morala da reaguje i da pohapsi tu bagru i zavede neku vrstu vanrednog stanja. Glupi Tadić pušta da ga tunjavi Koštunica voza kao vola, a mi smo svi taoci.
--- Kraj citata ---
tako jeeeeee. Spasimo vojsku, spasimo nase drage tenkice. (samo sto ih ja bas ne bi okrenuo strogo prema svojima, valja malo u vaspitne svrhe ali nikako precerivat kao sto biti maskriro cijelo radikalsko biracko tijelo :lol:
znaci sve u svemu: poruka za kraj -=spasimo vojsku, trebace nam=-
--- Citat --- Smatram da su priče o stvaranju Velike Albanije sa jedne strane i priče za vreme raspada SFRJ o stvaranju Velike Srbije obične izmišljotine, koje su plasirane narodu da se raspiruje nacionalna mržnja.
--- Kraj citata ---
ma mozes ti smatrat sto oces. Cinjenice su cinjenice. Gore sam ti u grubim crtama napiso o Velikima …
sad ako ces detaljno istorijske i prije svega istinite cinjenice da ti izbacujem samo reci. Rado bi prodiskutovo na tu temu.
--- Citat ---Danas, a i sutra će mnogi u Hrvatskoj pravdati svoje zločine time da su se branili od velikosrpske agresije, a ovi naši ludaci će pravdati svoje pljačkaške pohode takođe velikosrpstvom i patriotizmom.
--- Kraj citata ---
naravno da je bilo sranja i do jednih i do drugih ali ali ali …
krajina je bukvalno data na tacni hrvatskoj, takticka vojna povlacenja do 20km na dan i tome sl. Znaci ludaci su ti takozvani ‘veliko srbi’ koji poslase vojsku i poklone komad svoje teritorije tek tako. I se ta navina borba za slobodu konvertuje se u “varvarsku agresiju nad hrvatima”… bas opicena situacija. Istorija to jos nije biljezila.
--- Citat --- Arkan je srpski heroj. Ma daj...
--- Kraj citata ---
Jok... srpski heroji su gotovina, bobetko, norac itd.
--- Citat --- Isti slučaj i sa Albancima.
--- Kraj citata ---
uprostiti izraz sto bi matematicari rekli #2
--- Citat ---Samo suština da su datom trenutku i na jednim i na drugim stranama bili bolesni umovi nikako da dođe na red.
--- Kraj citata ---
pa dobro jbg, svudje ima ludila, ludilo treba znat balanisrat i manipulisat. A ne koristit u zle svrhe.
I ti si lud jbg …
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju