Ostalo > Offtopic

СПАСИМО СРПСКЕ ТЕНКОВЕ

<< < (14/15) > >>

TTgirl:

--- Citat: H2SO4  April 28, 2007, 02:55:47 posle podne ---iskoristicu priliku da pozdravim sve prisutne i izrazim zadovoljstvo posto smo postigli kompormis tj svi smo se slozili oko teme topica a to je ocuvaje dragih nam tenkova.

a Rasho da sam ja neki general u crkvi inaguriso bite u sveca tj svetog zastitnika tenkova. ali to kad riknesh jos je rano :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Big_Rasha:

--- Citat: H2SO4  April 28, 2007, 02:55:47 posle podne ---iskoristicu priliku da pozdravim sve prisutne i izrazim zadovoljstvo posto smo postigli kompormis tj svi smo se slozili oko teme topica a to je ocuvaje dragih nam tenkova.

a Rasho da sam ja neki general u crkvi inaguriso bite u sveca tj svetog zastitnika tenkova. ali to kad riknesh jos je rano :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Jebiga, to ide posthumno...

Evo i intervjua jednog od nasih dezertera... http://www.aeronautics.ru/nikolic01.htm

Ajs_Krejatin:

--- Citat: H2SO4  April 27, 2007, 10:02:32 posle podne ---
--- Citat: Ajzak  April 27, 2007, 04:22:40 posle podne ---
--- Citat: California  April 27, 2007, 06:07:40 pre podne ---9 987

--- Kraj citata ---

wtf?? tvoj glas vredi za 10? :D

--- Kraj citata ---
e buzdo chuo sam da si zatvorio prodavnicu da bi kupio kompjuter da bi mogo igrat warcfrat. :lol:

--- Kraj citata ---
Ej gedzo, zatvorio sam moju prodavnicu zato sto nema odgovarajuceg profita te ne vredi gubiti vreme dalje na to. A od povracenih para cu kupiti komp i koju kilu whey-a i gotovo :D

-Ziv je Draza umro nije,dok je Srpstva i Srbije!-

H2SO4:
odlicno,odlicno, vidi se da studiras menadzment na BK, ne daju se za dzabe silne pare za shkolarinu ! :lol:

Ajs_Krejatin:
Od kada je Bogoljub otiso, sve nesto mislim da je ipak za dzabe taj fax.. al da ne idemo u off ovo je tema o tenkovima a ne o izbeglom bogiju :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju