Multimedia > Slike/Muškarci
Tko je trenutno najspremniji bb takmičar sa ovih prostora?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Bojan April 25, 2007, 12:47:34 posle podne ---Možda je izraz koji sam upotrebio bio prejak. Igor ima superiorne genetske predispozicije. Naravno, ima on mana na kojima treba da poradi (prevashodno širina leđa), ali to ne menja ukupnu sliku.
Po mom mišljenju Igor je najbolji i ne tražim da se iko složi sa mnom, jer ima stara izreka ''mišljenje je kao dupe - svako ga ima''...
--- Kraj citata ---
......vidi se da poznas materiju...nema sta...strucno..odmereno i kategoricki..trebalo bi da sudis na olimpiji
California:
Superioran, a ima manu... :? :shock:
Bojan:
California napisao sam da ima superiorne genetske predispozicije, a do njega (mada ima tu još stvari na koje možda on ne može da utiče) je do koje će mere ispuniti svoj potencijal. On je do sada dosta postigao obzirom na naše uslove, što je i potvrđeno pro kartom.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Bojan April 26, 2007, 10:27:15 pre podne ---California napisao sam da ima superiorne genetske predispozicije, a do njega (mada ima tu još stvari na koje možda on ne može da utiče) je do koje će mere ispuniti svoj potencijal. On je do sada dosta postigao obzirom na naše uslove, što je i potvrđeno pro kartom.
--- Kraj citata ---
..A STA JE TO POTVRDJENO PRO CARD-OM??..KAKO TI ZNAS NA KOJI NACIN JE ON DOBIO??
Bojan:
Verovatno je dobio kao Emro...
Schwarzenegger je jednom poručio builderima koji su bili frustrirani što nisu mogli da ga pobede ''most people are so close to what they're doing that they can't see themselves anymore'' i to je poslednja stvar koju ću napisati na ovu temu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju