General Bodybuilding Discussion > Članci

Koliko mišića zaista možemo izgraditi?

<< < (3/8) > >>

chakija:
i to sve radi 2kg misica  :D...

GRKOVCANIN:
Ja se nadam jedno 5, bez povecanja bf. Produzio sam defku do 01.07. pa cemo da vidimo! MI smo inace zemlja sa max raskolom teorije i prakse :P!

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: GRKOVCANIN  Maj 18, 2007, 08:55:42 pre podne ---Vrlo deprimirajuce za nekoga ko uskoro krece prvi put ozbiljno na masu :( :( :( :( :( :( :(!!!!!!!!!!
Narucio NO Explode, a poslije defke je napredak najbolji, spremio 3 kg glutamina, skoro kg BCAA, ZMA, CLA, Vanadil Sulfat+Chromium+tribulus, ALA, brdo Izolata i koncentrata, hrane nikad nije nedostajalo, a sad ni znanja 8), i LAZIC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:!
Vidjecemo sta ce da bude za 3 mjeseca ozbiljnog treninga!

--- Kraj citata ---
Pa daj "brate" više slike da vidimo što je napravila ta vrhunska suplementacija i hrana...načuo sam da si kao Bob Sapp...

FLEXns:
e jedno pitanje... ako teorijski mozemo da dobijemo godishnje 10 - 15 kg - da li to znachi da za 10 godina dobijamo 150 kg ?
Uzmimo u obzir da profesionalni bilderi koriste sve suplemente, hrane mishic odlichno, pa ne dozivljavaju takav napredak od 10 -15 kg godisnje

Inache dobar chlanak :)

accountkiller99:

--- Citat: FLEXns  Jul 06, 2007, 10:43:38 pre podne ---e jedno pitanje... ako teorijski mozemo da dobijemo godishnje 10 - 15 kg - da li to znachi da za 10 godina dobijamo 150 kg ?
Uzmimo u obzir da profesionalni bilderi koriste sve suplemente, hrane mishic odlichno, pa ne dozivljavaju takav napredak od 10 -15 kg godisnje

--- Kraj citata ---

Pa za tih 10 godina (a verovatno i pre) ćemo verovatno stići do onog trenutka kada telo (mišić) više ne može da raste, jer je priroda tako odredila. Onda počnemo da uzimamo lekove koji stimulišu rast, ali, naravno, to ne garantuje da ćemo da rastemo istom brzinom kao i nekada. ;) Tako sam barem ja naučio ovde. :p

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju