Ostalo > Offtopic
VOZI MISKO VOZIM TATA JURIMO 260KM/H
Mrtav_Hladan:
mercedes je obicna moja E klassa 320 sa 224 konja i 315 njuton metra. Pratio sam to menjanje brzina od trece iz trece u cetvrtu je prebacio na 180 iz 4 u petu mozete i vi da vidite na videu je prebacio na 240. Inace Mercedes je 98 godiste u full opremi i to znaci full sve sto je tada bilo u mercedesu za opremu on ima. A sa m5 koja ima blokadu sam vozio 275 to sto novine pisu 250 mogu macku o rep da okace. Na primer pisu da anti spin na novim mercedesima pomaze pomaze djavola na novom E55 AMG-u nema funkciju jel bio on upaljen ili ne auto ce proklizavati jel nema snage da uzdrzi 500 konja
Bojan:
Mislim da M modeli BMWa nisu ograničeni na 250 već na malo više, a plus još cajger malo laže i to je to. Postoje najave da će nemački proizvođači uskoro da zabatale te blokade na novim modelima.
t1000:
Ne zna se ko je veca zver,vozac ili auto. :lol: :lol:
P:
Ali ako je njemu max rpm 5500rpm i top speed 235km/h po katalogu kako on ide tako brzo i menja brzine na 6000rpm... nesto je tu radjeno ;)
Polomac:
Auu bre Aco,sto to cinis.Odmah kritike od starijeg brata.E sve cu da te kazem kod mame i tate.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju