Ostalo > Offtopic

K BRYANT-U MALO REKORD

<< < (2/2)

Pedja_Petrovic:
ma tako su bili pricali i onda pa su dobili po pi....tako da ..sa njima niakda ne mozes znati..u svakom slucaju,steta sto smo mi u ku...inace bilo bi zanimljivo

sasacg:
Jedan je MJ i gotova prica

Mladen:
Citam danas komentare na b92 sajtu, i pola njih ga poredi sa Jordanom, a niko ne kaze kakav je MJ bio u defanzivi, pored toga sto je bio odlican u napadu, zato je i broj 1. Daleko je Koby od Jordana, mada kao strelac nema premca

sasacg:
A dzordanov prosek redovno preko 33,a to sto bulls-i osavaju titule kad je tata MJ tu sa skorom od cini mi se 76-11?i sta sad radi Kobe odnosno Lakersi bez Shaq-a,ne znam ni da li ce u play-off uci.A koga je Jordan imao u timu?Scotty Pippena koji jeste igracina,ali ne moze se porediti kome je bilo lakse,MJ-u uz Skotty-a ili Kobe-u uz Shaq-a.Ono sto hocu da kazem,ima mnogo igraca koji mogu da daju 40+ ali nema mnogo onih koji ce uz to da ostvaruju dobru statistiku,da ne osciliraju iz utakmice u utakmicu,da znaju kako se pobedjuje,kako se osvajaju titule,a ne samo kako da ubacis 40 i kusur.i jos jednom JEDAN JE MICHAEL JORDAN :D :D :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju