General Bodybuilding Discussion > Članci
Tajne uspeha Milosa Sarceva - suplementi(Flex January 2003 )
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---a sta mislis da uzmem kreatin i ISO-100 pomesano negde 15-20 min. pre treninga ?
kako da nosim Milosevu formulu , mogu li kao sto si rekao da stavim sve to u bocicu pa posle treninga samo dodam vodu ?
--- Kraj citata ---
...sto se tice shake..da naprvis kuci i onda posle treninga samo dodaj vodu..
ako ima s dovoljno para da mzoes to da isposutjes zasto da ne..slobodno konumiraj iso-100 sa krea pred trening....
Markoni:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---a sta mislis da uzmem kreatin i ISO-100 pomesano negde 15-20 min. pre treninga ?
kako da nosim Milosevu formulu , mogu li kao sto si rekao da stavim sve to u bocicu pa posle treninga samo dodam vodu ?
--- Kraj citata ---
...sto se tice shake..da naprvis kuci i onda posle treninga samo dodaj vodu..
ako ima s dovoljno para da mzoes to da isposutjes zasto da ne..slobodno konumiraj iso-100 sa krea pred trening....
--- Kraj citata ---
u super , ionako sam uzimao ISO-100 pre treninga sada cu samo dodati kreatin , e sada da vidimo kako radi Miloseva formula :D
sto se tice shake znam da si vec pominjao ali aj da proverim , hvala :wink:
nakon faze punjenja kreatin uzimam samo kada treninram , je li tako ?
Pedja_Petrovic:
ja nikada ne radim punjnje tako a nisam merodavan oko toga :roll: :roll: ..licno mislim da je to glupost
sasacg:
ja sam ipak radio punjenje bar 5 dana,dalje samo 2 puta dnevno bez nekih ogranicenja u vremenskom trajanju i bez daljeg punjenje.i u danima kad se ne trenira
Pedja_Petrovic:
PA,KAZEM..TO JE INDIVIDUALNO I JA SAM IZNEO SVOJ STAV..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju