General Bodybuilding Discussion > Članci

Tajne uspeha Milosa Sarceva - suplementi(Flex January 2003 )

<< < (4/8) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---a sta mislis da uzmem kreatin i ISO-100 pomesano negde 15-20 min. pre treninga ?

kako da nosim Milosevu formulu , mogu li kao sto si rekao da stavim sve to u bocicu pa posle treninga samo dodam vodu ?
--- Kraj citata ---
...sto se tice shake..da naprvis kuci i onda posle treninga samo dodaj vodu..

ako ima s dovoljno para da mzoes to da isposutjes zasto da ne..slobodno konumiraj iso-100 sa krea pred trening....

Markoni:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---a sta mislis da uzmem kreatin i ISO-100 pomesano negde 15-20 min. pre treninga ?

kako da nosim Milosevu formulu , mogu li kao sto si rekao da stavim sve to u bocicu pa posle treninga samo dodam vodu ?
--- Kraj citata ---
...sto se tice shake..da naprvis kuci i onda posle treninga samo dodaj vodu..

ako ima s dovoljno para da mzoes to da isposutjes zasto da ne..slobodno konumiraj iso-100 sa krea pred trening....
--- Kraj citata ---

u super , ionako sam uzimao ISO-100 pre treninga sada cu samo dodati kreatin , e sada da vidimo kako radi Miloseva formula  :D

sto se tice shake znam da si vec pominjao ali aj da proverim , hvala  :wink:  

nakon faze punjenja kreatin uzimam samo kada treninram , je li tako ?

Pedja_Petrovic:
ja nikada ne radim punjnje tako a nisam merodavan oko toga :roll:  :roll: ..licno mislim da je to glupost

sasacg:
ja sam ipak radio punjenje bar 5 dana,dalje samo 2 puta dnevno bez nekih ogranicenja u vremenskom trajanju i bez daljeg punjenje.i u danima kad se ne trenira

Pedja_Petrovic:
PA,KAZEM..TO JE INDIVIDUALNO I JA SAM IZNEO SVOJ STAV..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju