Ostalo > Offtopic

Tragedija u Crnoj Gori....

<< < (4/4)

sasacg:
Nazalost Markoni je u pravu :( :( :(,mada mora se uzeti u obzir i finansijska situacija u zemlji-ministar saobracaja u ostavci je nocas pricao da je potrebno za remont pruge oko 2% ukupne vrednosti pruge koja iznosi 1500 milona eura ili 1.5 milijardi,znaci to dodje na 30 mil eura za osnovni remont pruge od 150km

gaudi:
Pazi to je tacno . To sto se godinama nije ulagalo u odrzavanje puteva i zeleznica se sad vraca kao ogroman problem . Ali postace jos veci problem ako se bude ignorisao . Neki standardi osnovne bezbednosti moraju da budu ispunjeni .

sasacg:

--- Citat: gaudi ---Pazi to je tacno . To sto se godinama nije ulagalo u odrzavanje puteva i zeleznica se sad vraca kao ogroman problem . Ali postace jos veci problem ako se bude ignorisao . Neki standardi osnovne bezbednosti moraju da budu ispunjeni .
--- Kraj citata ---

potpuno se slazem

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---Nazalost Markoni je u pravu :( :( :(,mada mora se uzeti u obzir i finansijska situacija u zemlji-ministar saobracaja u ostavci je nocas pricao da je potrebno za remont pruge oko 2% ukupne vrednosti pruge koja iznosi 1500 milona eura ili 1.5 milijardi,znaci to dodje na 30 mil eura za osnovni remont pruge od 150km
--- Kraj citata ---
...ma neka puse bre k....p do kada ta demagogija...nama treba ovo nama treba ono...pa covek svi ste svdoci afere oko ovih sranja sa nbankokm i guvrenrima i sta ti aj znam..pa eto im 2% ok ukupne vrenosti...

ma muka mi je vise od demgaogije..tako je i ovde kod mene u ovoj jebenoj selendri....ja ovo.mi ono,mi kada dodjemo...mi ...mi...mi.....koliko sam puta to cuo...

i evo..dosli su..i sta sada...jos gore....predsednik opstine ima osnovnu i 3 razreda vatroganse skole.....toliko o strucnosti i kadru...

gaudi:
Tacno i tuzno .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju