Ostalo > Offtopic

Tragedija u Crnoj Gori....

<< < (2/4) > >>

gaudi:
Otkazao sistem za kocenje . Voz ubrzao i ispao iz shina .To je sve zato sto su nam vozovi i pruga u katastrofalnom stanju i mora neshto ovako da se desi da bi ljudi obratili paznju . Tragedija

Pedja_Petrovic:

--- Citat: gaudi ---Otkazao sistem za kocenje . Voz ubrzao i ispao iz shina .To je sve zato sto su nam vozovi i pruga u katastrofalnom stanju i mora neshto ovako da se desi da bi ljudi obratili paznju . Tragedija
--- Kraj citata ---
....da..gaudi je u pravu..ovo je katastrogfa kod nas..putovao sam sa vozom za sloveniju i verujte kda vidis kakve standarde imau tamo,srmaote me da kazem odakle sam.....

ali nazalost i ovo nece nista da promeni.....kazu direktor zeleznice dao otkaz...ha???.....kkave to veze ima..i to je udarna vest..on dao otkaz a 45 ljui mrtvo zbog sranja....

sasacg:
prica se da su zaustavili voz na mostu na Maloj rijeci i nesto popravljali kocnice ali nisu osigurali voz da krene sam,i on je krenuo dok su masinovodja i ostali jedva uskocili.ocigledno da nisu ni zavrsili sa popravkom kocnica kad je voz krenuo,tako da one verovatno nisu otkazale,nego nisu stigli da ih poprave...

Binais_Begovic:

--- Citat: sasacg ---prica se da su zaustavili voz na mostu na Maloj rijeci i nesto popravljali kocnice ali nisu osigurali voz da krene sam,i on je krenuo dok su masinovodja i ostali jedva uskocili.ocigledno da nisu ni zavrsili sa popravkom kocnica kad je voz krenuo,tako da one verovatno nisu otkazale,nego nisu stigli da ih poprave...
--- Kraj citata ---

Neverovatno! Neznam sta da kazem!

bane83:

--- Citat: sasacg ---39 poginulih :( :( :( Strasna tragedija.To nam pokazuje u kakvom nam je stanju i zeleznica ali i citava drzava.I ko ce sad da odgovara za tolike zivote-verovatno niko!Cuo sam da je ministar u CG vladi Andrija Lompar podneo ostavku,i to je ljudski cin s njegove strane,ali porodicama zrtava to nista nece znaciti :(
--- Kraj citata ---

Prema poslednjim vestima ima 44 poginulih  :cry:  i preko 200 povredjenih... :(  izgleda da je mashinovodja kriv...bar tako javljaju na vestima...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju