Ostalo > Offtopic

Tetovaze

<< < (34/99) > >>

PitBull:
pa kad stigne nek se jawi!! :D
PozzZ

StRuMfFf™:
Inace danas sam bio pored spensa i bash sam gledao taj salon shto si ti rekla( mislim na TT girl) da je kod stadiona i video sam gde je ali ne znam da li to radi sad. A za list shta bih uradio stvarno vishe nishta ne znam, jer shta god da pomislim to vec neko ima. Pa ako hocesh daj neke predloge pa cu onda josh razmisliti.

TTgirl:
Pa,ja ne znam da li sad radi,mogu i ja da proverim,ako ti zbog necega ne mozes...
Krenucu ispocetka sa slikama,pa cu ti napisati ili poslati slike nekih interesantnih stvarcica:)Poznato mi je to da vec neko drugi ima,ja sam zato svoje izmisljala sama,ali su prilicno jednostavne u svakom sl.:)

H2SO4:

--- Citat: StRuMfFf™ ---Inace danas sam bio pored spensa i bash sam gledao taj salon shto si ti rekla( mislim na TT girl) da je kod stadiona i video sam gde je ali ne znam da li to radi sad. A za list shta bih uradio stvarno vishe nishta ne znam, jer shta god da pomislim to vec neko ima. Pa ako hocesh daj neke predloge pa cu onda josh razmisliti.
--- Kraj citata ---

a jbg jel toliko hitno da se moras tetovirat a ni sam ne znas sta bi da ti se nacrta?
isto obradi paznju na kvalitet usluge koji taj tattoo studio pruza, tj prvo pogledas galerije na njihovom i odmah ce ti sve bit jasno...

Johny_Bravo:
Tatto se ne radi na brzinu.Jbg s tim treba da zivim ceo zivot i sta da radim ako za par godina promenenim misljene?Da se przim peglom ili da secem kozu?Taj tatto treba da bude deo mene, nije to sat, pa kao sad mi se ne svidja nosicu onaj drugi.Sem toga zivim u zajebanoj zemlji, na ljude koji imaju tatto se gleda drugacije.Prakticno zigosani su.
Zbog svega toga nikako mi nije jasan stav:"Bas bi da nesto uradim i to sto pre, samo blage veze namam sta i gde".Drugarski savet svima koji tako razmisljaju je da spuste loptu.Znam gomilu ljudi koji su jurili neki tatto.Posle samo par meseci su potpuno zaboravili na to.Srecom nisu uradili nista, da jesu tesko bi zaboravili.I ja vec par godina imam ideju da uradim tatto, ali lagano.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju