Ostalo > Offtopic

Tetovaze

<< < (36/99) > >>

TTgirl:
Ja mislim da si u pravu;)
Jao,Gavranac-izwini. . .nije mi to uopste padalo na pamet u zadnje vreme,bilo je mnogo drugih stvari. . .evo,OBECAVAM sutra uvece do 20.00 cu postaviti slicicu.Ok?
PozZ!

TTgirl:
I NIKAD,ali NIKAD nemoj tetovirati necije ime..!!!To je nesto najgluplje sto mozes da uradis. . .OSIM,ako je to ime deteta,to je sasvim ok.Zbog toga ne mozes da zazalis:D
Ja recimo znam coveka,i dobar mi je prijatelj i sve,i on ima jako originalnu tetovazu:na oba ramena ima istetovirane 2 male sake,i to su sake njegova 2 tek rodjena sina,i ispod svake sake je ime:)
JAKO MI SE DOPADA...:) A inace je i on bodybuilder,tako da super stoji coveku na ramenima.

blacki:
da to je super djeteta

H2SO4:

--- Citat ---da crtas ratne znakove krizeve đamije mislim neke stvari koje vrjedjau druge ljude kao sto je jedan kosarkas pa nije smjeo igrati mislim meni nesmeta stace ko sarati po sebi,ali ima primjera dodjes na more skines se i tamo kriz hmm e pa ima jos ljubomornih ljudi druge necionalnosti i ovaj ga nalomi,mislim smjesno ali desava se to..
--- Kraj citata ---

a vidji dragi moj sociologu, zamisli ti da dodjes u neko selo i sjednes u kafanu sam tim istetoviranim vukovima a oko tebe sve seljaci kojima su vukovi poklali sve ovce i krave.
ili ides nekim parkom a satanisti ti vide te andjele na rukama.
PA NAJEBO SI SINKO

blacki:
haha salu na stranu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju