Ostalo > Offtopic
Tetovaze
milosh031:
Ај сад крените да се свађате чија мама је јача!
п.с. Ја из овог цитираног не видим да је дечко некога вређао...само је изнео своје мишљење да тај није бр 1
п.п.с. Моја мама би истукла ваше маме :mrgreen:
@ТТ
Боље да ти не говорим шта мислим о истетовираним девојкама и о пирсингу на истим :lol:
majatattoo:
--- Citat: milosh031 Avgust 02, 2007, 07:21:14 posle podne ---Ај сад крените да се свађате чија мама је јача!
п.с. Ја из овог цитираног не видим да је дечко некога вређао...само је изнео своје мишљење да тај није бр 1
п.п.с. Моја мама би истукла ваше маме :mrgreen:
@ТТ
Боље да ти не говорим шта мислим о истетовираним девојкама и о пирсингу на истим :lol:
--- Kraj citata ---
ma ko se svadja :)????ne moze neko ko je delimicno upucen da vredja neciji trud ,zrtvovanje i na kraju znanje(koliko god ono bilo malo ili veliko)..i naravno svako ima pravo na svoje misljenje(jkao sto sam ja iznela svoje) ali sve dok je to sto govori istina a ne govorim o tome ko je bolji majstor!!...i jedino sto mi je zasmetalo zesce je sto ljudi uglavnom neciji uspeh ne mogu nikako drugacije da opravdaju nego recenicom-ima se moze se-!!!kao da ne moze drugacije!!.... i nisi video moju mamu!!!!!!!! :x eto ti ne volis istetovirane devojke i to je ok ali nisi izvredjao i donosio sud o nekim takvim devojkama koje i ne poznajes!!!! :roll:
milosh031:
Можда јесам конзервативан што се тога тиче и можда то јесу предрасуде,али....
Када видимо истетовирану девојку и да то отворено показује (првенствено оне плеј бој зечиће и слична срања)....(иста ствар са пирсингом) прво што се помисли је да је та девојка слободније природе (схватите ово како оћете)....
Е сад хвала Богу не мора да значи да је тако...али ето то је моје мишљење.
TTgirl:
Pa nekad je to mozda i istina,ali ne mozes sve tetovirane devojke da trpas u isti kos. . .nisi ti tu konzervativan vec iskljuciv.Na osnovu tetovaze ili pirsinga se ne moze donositi sud o nekoj osobi. . .
majatattoo:
--- Citat: milosh031 Avgust 02, 2007, 08:57:03 posle podne ---Можда јесам конзервативан што се тога тиче и можда то јесу предрасуде,али....
Када видимо истетовирану девојку и да то отворено показује (првенствено оне плеј бој зечиће и слична срања)....(иста ствар са пирсингом) прво што се помисли је да је та девојка слободније природе (схватите ово како оћете)....
Е сад хвала Богу не мора да значи да је тако...али ето то је моје мишљење.
--- Kraj citata ---
jesu predrasude i to je tvoja stvar!!!i na to imas pravo.......nisi nikoga imenovao i ja se licno ne nalazim u toj grupi slobodnijih(u losem smislu)iako imam i jedno i drugo!!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju