Ostalo > Offtopic
Tetovaze
Plazma_King:
evo ponovo ove teme o tetovazama...ja za sada imam samo jednu i to na nozi u predelu lista...u pitanju je Jenna Jameson (gola naravno) i u pozadini paukova mreza...tetovaza je 20x16cm i izasla me je 250 evra...to sam odradio pre 6 meseci...
u planu imam jos nekoliko tetovaza i jedva cekam da uradim i sledecu...
ubedljivo najbolji majstor u zemlji je Sloba iz Urban Savage Tattoo studia (nalazi se u Zarkovu) ma covek fenomenalno odradjuje svoj posao...dovoljno je raspitati se okolo kod drugih majstora i sigurno ce vecina njih to i potvrditi (ma koliko neki bili sujetni)...a na kraju dovoljno je uporediti radove i videce se ko najbolje radi svoj posao...
Tanja U.:
Imas adresu, broj telefona? :)
dulse:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---Cene ne znam,najbolje da odes do Sindjela ili do tatoo studia u Sremskoj,pokazes im sta hoces i vidis koliko to kosta
--- Kraj citata ---
...moja sledeci tatoo ce da bude slon....tj glava od slona i usi.....
posto sam izdepiliran,a surlu imam....dakle...samo glava i usi i to je to.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
ma bitno je da je surla tu :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dulse ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---Cene ne znam,najbolje da odes do Sindjela ili do tatoo studia u Sremskoj,pokazes im sta hoces i vidis koliko to kosta
--- Kraj citata ---
...moja sledeci tatoo ce da bude slon....tj glava od slona i usi.....
posto sam izdepiliran,a surlu imam....dakle...samo glava i usi i to je to.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
--- Kraj citata ---
ma bitno je da je surla tu :twisted:
--- Kraj citata ---
:wink: :wink:
Plazma_King:
--- Citat: witch ---Imas adresu, broj telefona? :)
--- Kraj citata ---
Nike Strugara 2 (u Zarkovu)
011/2514-457
i samo da znas da je lista cekanja kod njega najmanje 4 meseca...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju