Ostalo > Offtopic
Tetovaze
celox:
Nasi roditelji su jos primitivnih svatanja kada se radi o tetovazama. Tek ce mo mi da razumijemo nasu djecu i tetovaze. Ja imam boje na sebi puno i djeca mi to vide svaki dan i cak se nekada igraju "tetoviranja" :) Imaju 6 i 4 godine. Govore kako su lijepe i kako ce i oni isto da se "tatoviraju" :) kad budu veliki. Moj jedini cilj kao otac je da im dadnem doznanja i da ih uputim na pravi put sto se tice tetovaza. Znaci ne nista na brzinu, ne ruke,vrat,lice,obraze, isto tako ne moderne tetovaze zato sto te tetovaze budu odvratne kad izadu iz mode.
Aazalost ako radis tetovazu da bi bio moderan onda kad tad ces da se pokajes jer svaka moda prode i dode nova. Znaci moj savjet je da nadete prvo stil koji volite i onda da trazite motive. Ja volim japanske radove i motive. Svaki tatt sam cekao po 3 godine prije nego sto sam ga uradio, zato sto sam uradio jednu modernu na brzinu prije 15 godina i prije par godina sam je skidao sa laserom. Od tada razmisljam mjesecima i godinama prije nego je uradim i kada je uradim znam da je to to. To vam je moj savjet.
Ja ne zivim tu na Balkanu i ovdje gdje ja zivim sasvim je normalno da mladi,stari, zene i muskarci maju tetovaze. Netrebas biti ni gilipter a ni narkoman da bi bio tetoviran.
sleepy:
Pa naravno. Ja tetovazu gledam kao poruku. A da stavljam nesto sto je aktuelno samo ad bi bio faca je kretenizam. Zato i kazem da bi isterao sina da stavi skorpiju na vrat.
celox:
Nije fora da ga istjeras vec da mu dokazes da grijesi prije nego se tetovira da mu objasnis zasto ne zelis kao otac da on to uradi. Kada ti sin dode sa skorpijom na vratu onda je vec kasno. Velike su sanse da se covjek pokaje poslije ako radi tetovaze jako mlad.Ja gledam po sebi. Nisam istih sbvatanja i razmisljanja danas kad sam 35 godina i otac dvoje male djece i kada sam bio 18 godina.
Prije 20 godina :) kada su pocele nausnice,menduse kod nas na balkanu otac mi je rekao polomiti noge ako je stavim. Ja sam je stavio i pobjegao od kuce,nisam kuci dolazio danima. Na kraju m je otac oprostio i zivot se nastavo dalje. Dode jos jedna,pa druga,treca,cetvrta pa i u obrvi da bi ja sam kao odrastao covijek povadi sve to. Prednost je da sam mogao da sklonim te stvari a sa tetovazama je malo drugacije-trajne su. Kada dode vrijeme da se tetovaze mogu skloniti efikasno ja mislim da ce roditelji drugacije i da gledaju na njih
sleepy:
Ma ovo je figurativno isterao. Al naravno da cu raditi sa svojom decom da im objasnim da ne prave budale od sebe
celox:
Na zalost nemogu da okrenem sliku. Sta god da uradim bude ovako kada "sacuvam" poruku.
Ovo je jedna od mojih tetovaza,kao sto sam naveo vec volm japanske tetovaze
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju