Ostalo > Offtopic
Tetovaze
H2SO4:
--- Citat: doberman ---
--- Citat: H2SO4 ---e vidis ta slika meni lici na onoe preslikace sto se dobiju uz zvake - pljunes pa zalijepis.
jbg ukusi su razliciti :)
--- Kraj citata ---
Tacno ukusi su razliciti ali slika barem nesto konkretno predstavlja, a sta tribal predstavlja?
--- Kraj citata ---
slike se kache na zidove :)
doberman:
funny
PitBull:
--- Citat: LateNite ---neznam nisam bas nasao nikakvu dobru sliku da istetoviram ali vec dugo planiram da stavim ovo na plecku
http://img209.imageshack.us/img209/9536/oschslog9.gif
ili mozda ovo
Scientia est potentia (knowledge is power)
Egomet adversus mundum (me against the world)
--- Kraj citata ---
stace ti text????
to nije bas nesto zanimljivo.... mozda oslikava donekle tvoju licnost, ili nesto sto ti mislis, ali to je bas bezveze....
Uzmi neku sliku, lobanju, zmaja,....(TEGOVE :D )
PitBull:
--- Citat: doberman ---
--- Citat: H2SO4 ---e vidis ta slika meni lici na onoe preslikace sto se dobiju uz zvake - pljunes pa zalijepis.
jbg ukusi su razliciti :)
--- Kraj citata ---
Tacno ukusi su razliciti ali slika barem nesto konkretno predstavlja, a sta tribal predstavlja?
--- Kraj citata ---
PA tribal moze kao privremena, ali za stalno????!!!!!!
bolje slika....
LateNite:
--- Citat: PitBull ---
--- Citat: LateNite ---neznam nisam bas nasao nikakvu dobru sliku da istetoviram ali vec dugo planiram da stavim ovo na plecku
http://img209.imageshack.us/img209/9536/oschslog9.gif
ili mozda ovo
Scientia est potentia (knowledge is power)
Egomet adversus mundum (me against the world)
--- Kraj citata ---
stace ti text????
to nije bas nesto zanimljivo.... mozda oslikava donekle tvoju licnost, ili nesto sto ti mislis, ali to je bas bezveze....
Uzmi neku sliku, lobanju, zmaja,....(TEGOVE :D )
--- Kraj citata ---
neznam ali kad vidim debele australijance sa zmajevima i lobanjama zivot mi se zgadi. i jos su u svim mogucim bojama pa izgledaju kao isarana djecija slikovnica. ali dobro ukusi su razliciti :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju