Multimedia > Slike/Muškarci
Kai Greene
Polomac:
--- Citat: testosteron rules Februar 10, 2009, 12:43:27 pre podne ---Polomac znas li mozda od kad su ove fotke? Zimus sam video snimak na kojem je i Kai i covek je izgledao, pa blago receno naduveno, a da se slobodnije izrazim k'o nilski konj. Rekao je da ima upaljenje pankreasa sto mi je delovalo i logicno. . . Ako su ovo sveze slike onda je jako lepo vratio formu, a nadam se da je sanirao problem s pankreasom. . .
--- Kraj citata ---
Da sada ne trazim..ali ove slike su objavljene u nekom od jesenjih brojeva MD-a..A fotosi su mislim,pravljeni negde u maju 2008...
Polomac:
A evo fotosa nakon zdrastvenih nedeca koje su ga zadesile..
Kai u masi ka jos misica...
Kralj ist Back-Bakic:
SR´TA JE BILO SANJIM?? KOJE ZDRASTVENE PROBLEME???
--- Citat: Polomac Februar 10, 2009, 09:01:39 pre podne ---A evo fotosa nakon zdrastvenih nedeca koje su ga zadesile..
--- Kraj citata ---
Polomac:
--- Citat: Kralj ist Back Februar 10, 2009, 09:46:08 pre podne ---SR´TA JE BILO SANJIM?? KOJE ZDRASTVENE PROBLEME???
--- Citat: Polomac Februar 10, 2009, 09:01:39 pre podne ---A evo fotosa nakon zdrastvenih nedeca koje su ga zadesile..
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Hernia koju je operisao...
testosteron rules:
Tnx Polomac, i mislio sam da nisu sveze slike.
Na MD je izjavio da je imao problema sa upalom pankreasa. . . A ovo za diskus herniju nisam znao. Jbg, bas steta. Nadam se da ce se sto pre vratiti u formu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju