Multimedia > Slike/Muškarci

Kai Greene

<< < (46/79) > >>

sleepy:
Moze da me napusi ceo forum al on covek meni izgleda kao masters. Svaka mu cast na postignutom, jeste brutalan al daleko od toga da (po meni) treba teziti ka tome kao idealu.

Kolev Nenad:

--- Citat: sleepy  Avgust 22, 2010, 11:53:22 posle podne ---Moze da me napusi ceo forum al on covek meni izgleda kao masters. Svaka mu cast na postignutom, jeste brutalan al daleko od toga da (po meni) treba teziti ka tome kao idealu.

--- Kraj citata ---

sta ima tebe neko da ''napusava'' kako ti kazes,pa svako ima pravo na svoje misljenje...
ti si svoje izneo i cao...

Pirat:
da brate ali i ulozis toliko truda i novca i rizika i cega sve ne znam jos da bi izgledao ko grudva  :) mislim ne znam kome je to do jaja ali meni prelazi granicu estetike , uopste kod svih tih mass monstera ... bolje bi mu bilo da mu se isplati sve to i da unovci taj izgled...

sleepy:
Bas o tome pricam. Ako je BB, BF teznja ka savrsenom izgledu/estetici, ka skladnosti i simetricnosti...ja ne mogu da kazem da je covek od 185 i 125 kg skladan i simetrican. Mislim da je ovaj sport u krizi, bas zbog ovih mass monstera.

Vladar:

--- Citat: sleepy  Avgust 23, 2010, 09:41:10 pre podne ---Bas o tome pricam. Ako je BB, BF teznja ka savrsenom izgledu/estetici, ka skladnosti i simetricnosti...ja ne mogu da kazem da je covek od 185 i 125 kg skladan i simetrican. Mislim da je ovaj sport u krizi, bas zbog ovih mass monstera.

--- Kraj citata ---

Kai je 165-168cm, a navodno na ovim slikama je tezak 133kg. U BB je cilj, zadnjih 20 godina, da budes sto veci i sto iscijepaniji tj jednom rijecu cudoviste... simetrija, ljepota tijela je u nekom trecem planu, zato su TOP BB Jay, Kai, Branch.... takodje nema krize u ovom "sportu" industrija oko ovih ljudi je teska milijarde i u stalnom rastu, njih zapadnu mrvice, ali i dalje dovoljno veliki broj njih pronalazi motivaciju da se gadja gomilom hormona da bi ispunila sve potrebne standarde, koji evidentno nemaju veze sa ljepotom, skladnoscu, simetrijom...

Ne vidim da ce se bilo sta mjenjati skorije....Ali dobro sta da se radi, uvijek cemo moci da gledamo MMA i neke prave sportiste.  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju