Multimedia > Slike/Muškarci
Kai Greene
Genius:
Ti ne moras da tezis, oni tamo svi teze i da je kod nas drugacija situacija i da se ima para i sponzorstva bilo bi monstera i kod nas...
Pa ne treba debeli da smrsa, to je njegovo da li hoce ili nece da smrsa i ako on tako voli da zivi, zasto da ne ?!
Pa kazi ti meni koji PRO BB koji izlazi na MR. O po tebi ima funkcionalno telo ? I ko je imao ??? da li si ti video nekad Arnolda da trci onako zato sto mu se trci iz zajebancije ili je otisao da glumi i uzima kes...
bojanh66:
Kevin Levrone.
Trkao se protiv nekog prvaka sprintera i bio je tek nesto sporiji s ozbirom da to nije njegovo pravo zanimanje.
Eto,em je bio masivan,do jaja gradjen,a trcao je veoma brzo.
Po meni,najbolji i najfunkcionalniji bodibilder ikad.
Cak je i pevao,svirao,glumio.
A sem toga ima i jebitacnu genetiku 8)
http://www.youtube.com/watch?v=AYX2EWK4QWo
Spartak:
--- Citat: Genius Avgust 23, 2010, 04:59:49 posle podne ---Ti ne moras da tezis, oni tamo svi teze i da je kod nas drugacija situacija i da se ima para i sponzorstva bilo bi monstera i kod nas...
Pa ne treba debeli da smrsa, to je njegovo da li hoce ili nece da smrsa i ako on tako voli da zivi, zasto da ne ?!
Pa kazi ti meni koji PRO BB koji izlazi na MR. O po tebi ima funkcionalno telo ? I ko je imao ??? da li si ti video nekad Arnolda da trci onako zato sto mu se trci iz zajebancije ili nesto drugo, sto ti zoves funcionalno ? Nije bilder gimnasticar...
--- Kraj citata ---
u kom smislu funkcionalno ?
treba da moze da odigra 90minuta fudbala ili sto ?
sleepy:
Kad vec pominjes Arnolda on je bio mnogo lepse gradjen i funkcionalniji od Kai-a. Kai ne moze da stavi ruke iza ledja kolki je. Sad to sto se saseko pa ima malo masti u telu pa je kao ok, al meni je isti ko neki bucko koji isto to ne moze da uradi.
Ja pricam o tome da ako je nesto sport onda da se drzimo domena sporta a ne da se nabacuju kg cisto onako. Cak bi rekao da oni pate od bigorexie - http://en.wikipedia.org/wiki/Muscle_dysmorphia
Vladar:
8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju