Multimedia > Slike/Muškarci

Kai Greene

<< < (50/79) > >>

Jasam:
Ček, zašto spominjete bodybuilding i trčanje u istom kontekstu? I mislim da nemate pojma koliko je Kai kadar trčati i raditi pokrete gimnastičkog karaktera... Mind over muscle... neki ljudi to nikad neće shvatiti...

bojan lepojevic:
ma moze spagu, ali tesko da moze da sastavi noge hahaha
moz ga tupimo do sutra, svako radi kako misli da treba...svi PRO's bi da budu deo kai-a ili nekog 'monstera' ali zna se ko su najbolji u svom poslu i tu je tacka.

Matt:
Brate mozda se kao klinac bavio brejkom ili nesto..to sto Ume da uradi nesto ne znaci da je funkcionalan..i sta se to podrazumeva pod ''funkciom'' po vama? pa i oni keceri od 140 kila umeju da skacu prevrcu se i sta sve ne ,gibpkiji agilniji i ne znam ti sta..to je sve stvar treninga...svako moze nesto da nauci...

a pod funkcionalnoscu se podrazumeva da neko trenira ZA SPORT kojim se bavi pa kao posledicu dobije izdrzljivost,hipertrofiju ili snagu da bude BOLJI u datom sportu....a ne da se bavi jurenjem treninga ,a da je disciplina leva i sporedna stvar usput....
Ako je kod bildera i jedan misic funkcionalan u smislu fizioloske potrebe za istim ubijte me na mestu .....

Spartak:
ma pobrkali se pojmovi :)

Tek sad vidjeh da se odje napravio holokaust nad postovima, al bolje, valja pocistiti kaku

Siledra:
Mr Olympia je jedna velika mašina za pravljenje novca. Ne vidim u bliskoj budućnosti da će se išta promijeniti.
Monsteri poput Kai će i dalje da se favorizuju.
Više mišićne mase=više potrošenih suplemenata=više novca
@Vladar , slika govori više nego hiljadu riječi :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju