Multimedia > Slike/Muškarci

Kai Greene

<< < (75/79) > >>

VOJA.S:
Compton mi nekako lici na Centopania koji nikako ne moze da ubode formu za takmicenje...

kaljestro:
Мени је Комптон одличан некако, брате... Баш баш симетричан, складан, има онај 3д облик... Е сад то што не може да убоде форму па да га је*еш, то је друга прича.
Што се тиче Каиа, мрзан ми је јер је драма куин, жа'  ми је што није Седрик узео Арнолд...

Е да, Бренч је ја мислим за пензију, вакат му је више..

SlobodanS:

--- Citat: kaljestro  Mart 07, 2016, 12:40:39 pre podne ---Што се тиче Каиа, мрзан ми је јер је драма куин, жа'  ми је што није Седрик узео Арнолд...

--- Kraj citata ---

Pa generalno Kai je uzeo vecim delom iz razloga sto su se davali dodatni poeni na pozing,po kom se realno Kai posvrsavao koliko je fantasticno odradio.. :)

--- Citat: kaljestro  Mart 07, 2016, 12:40:39 pre podne ---Е да, Бренч је ја мислим за пензију, вакат му је више..

--- Kraj citata ---

Bukvalno,sve je gori i gori.. :)

VOJA.S:
Ma daleko od toga da sam ja rekao da Compton nije dobar.Momak je ogroman i to sve stoji ali na bini druga prica....

Стрелок:
Compton mi je na slikama sa photoshoota mnogo impresivniji nego kad stoji s ostalima na bini, ali dobro... još je mlad, ako se ne varam oko 27 godina ima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju