Ostalo > Offtopic
Remetik&TT vs. pirat
Remetik:
To samo od njih zavisi. Moj drug je pre neki dan bio kod Dr Mirica, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kardiolog kod nas. Momak ima problema sa srcem...uzima testosteron i ima dosta kilograma, ovaj ga pitao da li misli da nastavi da uzima da bi mu prepisao lek, da moze da nastavi sa testosteronom ako hoce! Covek je kralj!
Pirat:
--- Citat: RemetiK Maj 20, 2007, 03:56:17 posle podne ---To samo od njih zavisi. Moj drug je pre neki dan bio kod Dr Mirica, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kardiolog kod nas. Momak ima problema sa srcem...uzima testosteron i ima dosta kilograma, ovaj ga pitao da li misli da nastavi da uzima da bi mu prepisao lek, da moze da nastavi sa testosteronom ako hoce! Covek je kralj!
--- Kraj citata ---
covek je debil, da izvines...
Corey:
Zašto tako kažeš ? Jednostavno ako čovek vidi da ga ne može sprečiti da uzima aas, onda zašto mu ne bi preporučio nešto da što zdravije izađe iz toga ?
I gde mogu naći tog doktora ?
TTgirl:
--- Citat: pirat Maj 20, 2007, 04:17:26 posle podne ---
--- Citat: RemetiK Maj 20, 2007, 03:56:17 posle podne ---To samo od njih zavisi. Moj drug je pre neki dan bio kod Dr Mirica, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kardiolog kod nas. Momak ima problema sa srcem...uzima testosteron i ima dosta kilograma, ovaj ga pitao da li misli da nastavi da uzima da bi mu prepisao lek, da moze da nastavi sa testosteronom ako hoce! Covek je kralj!
--- Kraj citata ---
covek je debil, da izvines...
--- Kraj citata ---
Nego da ga pusti da se sjebe,jer to treba,ili..?Zasto je debil?
Ok,ali ja to ne bih bas rekla...
Remetik:
Pirat, vidi,covek je kardiologiju spec u Nemackoj i jedan je od najpriznatijih nasih strucnjaka u toj oblasti. Ja ne znam ko si ti,ali, bez uvrede, pretpostavljam da bi ti cetiri zivota bilo malo da postignes tako nesto. Covek jednostavno zna da moze da skoci kroz prozor,ali da to ovoga nece spreciti da nastavi da uzima,pa je zato spreman da mu pomogne da to uradi sto bezbednije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju