Multimedia > Slike/Muškarci
JAY CUTLER THIS DAYS
Remetik:
A sta ako je neko veliki kao kuca, a lud ko struja, jos ako je nivo testosterona visooooook :roll: . Pa, bi te bez obzira na sve to udario cime stigne, lomio, davio... Onda imamo problem-Veliki a lud-JOJ! 8O 8O 8O
Remetik:
PS
Kako to mislis 120kg misica, a nema kondicije??? 8O 8O 8O
Remetik:
--- Citat: MotornaTestera ---
--- Citat: Gustavo ---
--- Citat: Papageno ---ne znam da li izgleda ko polovan konj :) ali znam da bi ja volio izgledati ako on :)
pa da vidim ko ce mi reci da sam polovan konj :)
--- Kraj citata ---
..ц..ц..ц... :lol:
Kakve veze ima sto u njemu ima 140 kg misicne mase, najjaci je onaj ko udari prvi i ko je ludji a te price " pogle' koliki je, sve bi ih prebio" su za malu djecu... :twisted:
--- Kraj citata ---
Da mu dodje Mirko CroCop da gi udari dide na Olimpiu blesav :lol:
--- Kraj citata ---
Jel ko sto je udaro Minotaura i onog Rusa??? :lol: :lol: :lol:
Gustavo:
--- Citat: remetik ---A sta ako je neko veliki kao kuca, a lud ko struja, jos ako je nivo testosterona visooooook :roll: . Pa, bi te bez obzira na sve to udario cime stigne, lomio, davio... Onda imamo problem-Veliki a lud-JOJ! 8O 8O 8O
--- Kraj citata ---
Е то је већ друга прича и ту јебига, боље пут под ноге :lol:
PočaljiPoslao: Čet Jul 13, 2006 10:42 am Naslov: Re: JAY CUTLER THIS DAYS
PS
Kako to mislis 120kg misica, a nema kondicije??? Shocked Shocked Shocked
Па ако има 120 кг мишића значи да мора да има кондиције јел =?_?_
Remetik:
Jok nego je trom ko baba i ceka nekog nadrkanog navijaca od 17,5 kila da mu objasni neke stvari... Jel ides ti u teretanu? Jesi li svestan snage tih ljudi? Jesi li bio blizu nekog ko je BB? Mislim nije tema za raspravu, ali pobogu brate ako to mislis onda ne znam sta bih ti rekao...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju