Ostalo > Offtopic
Sponzor
IFBBPro:
--- Citat: sasacg ---Nemoj se obeshrabrivati.Zivimo na Balkanu i situacija je takva kakva je,ali to ne znaci da treba da odustajemo od svojih ciljeva nego da se jos vise potrudimo :D
--- Kraj citata ---
Hvala ti Sasa!
Da li to znaci da ces da mi budes sponzor? Ne trazim mnogo, samo 100 Eura mjesecno :lol: :lol: :lol: :lol:
sasacg:
--- Citat: IFBBPro ---
--- Citat: sasacg ---Nemoj se obeshrabrivati.Zivimo na Balkanu i situacija je takva kakva je,ali to ne znaci da treba da odustajemo od svojih ciljeva nego da se jos vise potrudimo :D
--- Kraj citata ---
Hvala ti Sasa!
Da li to znaci da ces da mi budes sponzor? Ne trazim mnogo, samo 100 Eura mjesecno :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: skromno,svaka cast.Cekaj samo da zaradim nesto parica i nema problema :D
MARKO DIMITRIJEVIC:
Ono sto ne moras da placas je savet od svih nas kako da se pravilno hranis i koristis sportske suplemente.To smatraj kao donaciju,a sto se tice sponzorstva....nazalost buducnost nam nije svetla...ali ne treba se predavati ,jer svaka pobeda na nekom takmicenju bude mnogo veca jer znas da si sve sam podneo na svojim plecima.Veliki pozdrav!
dadochicago:
E vidis i kod nas na Balkanu ima nekih prednosti sto Marko kaze ove savete moramo smatrati kao donaciju jeroni stvarno znace mnogo
Zasto ovo govorim pa ovde ne samo da takmicari i ljudi koji su napravili nesto naplacuju dobroo za seminare i savete o ciframa necu ni da govorim
Zato stvarno treba da bodemo zahvalni
Marko i Pedza ovo nije ideja da menjate nista :D :D
MARKO DIMITRIJEVIC:
Slobodno pitajte sve je besplatno...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju