Ostalo > Offtopic
Shavinig
laracroft:
zao mi je sto ste cekali.....cus zena....devojka:)
pa znas kako zaista to odes kod nje na konsultaciju i ona te pogleda i kaze,ne znam koju poovrsinu si zamislio.ja imam hormonski uzorcnik i trebalo je 3puta i zaista ljudi koza ko nova a dlake tek po koja i to nakon 2godine.
vama to moze da resi posle 1ili max 2puta stvar.
kolega mali sima....slazem se ali ja kad sracunam koliko sam para i para dala godine depilacija totalno se isplati jedno se stisnes za kesh i miran si.
ja recimo koristim onaj braun epilator....i to je usteda i odlican ali mislim da to sto nas ne boli vas bi extra bolelo niste navikli.
elem laser...jedina zackoljica 3nedelje pre tretmana se brijes i ne smes u solarijum i nakon tretmana minimum 3neelje nema suncanja.zato se to najbolje radi jesen/zima
nacicu negde vizitku pa vam dajem kontakt
MaliSima:
--- Citat: laracroft ---zao mi je sto ste cekali.....cus zena....devojka:)
pa znas kako zaista to odes kod nje na konsultaciju i ona te pogleda i kaze,ne znam koju poovrsinu si zamislio.ja imam hormonski uzorcnik i trebalo je 3puta i zaista ljudi koza ko nova a dlake tek po koja i to nakon 2godine.
vama to moze da resi posle 1ili max 2puta stvar.
kolega mali sima....slazem se ali ja kad sracunam koliko sam para i para dala godine depilacija totalno se isplati jedno se stisnes za kesh i miran si.
ja recimo koristim onaj braun epilator....i to je usteda i odlican ali mislim da to sto nas ne boli vas bi extra bolelo niste navikli.
elem laser...jedina zackoljica 3nedelje pre tretmana se brijes i ne smes u solarijum i nakon tretmana minimum 3neelje nema suncanja.zato se to najbolje radi jesen/zima
nacicu negde vizitku pa vam dajem kontakt
--- Kraj citata ---
Sto se tice boli ja sam vec skoro u potpunosti navikao i nije tako jako strasno sem naravno prvi put kada skupljas oci po patossu,koje su ti ispale tokom kidanja:)
laracroft:
pa ok ako tebi daj rezultate,bolje od brijanja svakako.a i vremenom omeksaju pa sve manje boli
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju